Gość stanl12 12.11.2018 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Witam. Czy ktoś z forumowiczów jest w stanie mi pomóc w kwestii wykonania projektu płyty? Mam firmę która ją zrobi ale muszę mieć projekt. A może są też tutaj firmy które na terenie północnej Wielkopolski się podejmą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 12.11.2018 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Są tacy, co robią projekt "zdalnie", myśmy z usług takiej osoby skorzystali i sobie chwalimy, z resztą na forum również spotkała się z pozytywnym przyjęciem. Mogę na prov podesłać namiary, jeśli chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość stanl12 12.11.2018 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Tak zdalnie pasuje mi jak najbardziej. Poprosze na priv. W ostatnim zdaniu chodziło mi bardziej o wykonawcę płyty na tym terenie ale napisałem to niezrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts