Jacek.Kadak 12.11.2018 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Witam wszystkich, Jestem na etapie montażu stelażu pod WC (Grohe Rapid) i niestety odpływ w ścianie jest nieco za wysoko i komplikuje mi to montaż.W związku z tym mam pytanie - czy jest możliwość wymiany fabrycznej rury (kolanka) odpływowego, która jest w zestawie na inną? Najlepiej na taką z mimośrodem. W obecnej konfiguracji (fabryczne kolanko Grohe + kolanko do ściany) jestem zmuszony przesunąć stelaż w bok, czego chciałbym uniknąć. Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 12.11.2018 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 a nie da sie uciac/skrócić tego fabrycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek.Kadak 12.11.2018 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Fabryczny już został skrócony tyle ile było możliwe i niestety nawet z tym zabiegiem nie da się ustawić stelaża na wprost od otworu kanalizacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 12.11.2018 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 wstaw zdjęcie, bo nie wiadomo dokładnie jak to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts