IPS 12.11.2018 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Witam, mam problem z widocznymi łączeniami płyt GK, które po każdym malowaniu wyglądają co raz gorzej. Po jednokrotnym malowaniu były praktycznie niewidoczne ale zachciało mi się dać kolejną warstwę, która niestety je uwidoczniła, dałem więc kolejną i teraz jest tragedia, wygląda jak niezatarte łączenia.Co można w tej sytuacji zdziałać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 17.11.2018 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Jeszcze raz fachowo wyszpachlować łączenia i będzie po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuusamo 17.11.2018 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 (edytowane) Wyszlifować całość wraz z połączeniami tak aby tworzyły jednolitą fakturę, nanieść porządną farbę gruntującą, która wyrówna chłonność i przyczepność podłoża, następnie wymalować. Edytowane 17 Listopada 2018 przez kuusamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfosek 17.11.2018 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Jeśli ma być wykończenie lux to szpachluje się całe płyty, a nie tylko łączenia. Teraz to przeszlifować, pomalować farbą gruntującą, obejrzeć pod światło, jak ok to pomalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts