Morcinek92 13.11.2018 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Witam, Jestem na etapie remontu łazienki. W projekcie mam umywalkę na blatowa. Długość blatu to 170 cm szerokość 60cm wysokość 75. Zastanawiam się jak to wykonać. Początkowe założenia były z płyty budowlanej ultramet. Na Blat zostaną nałożone kafelki. Czy takie rozwiązanie będzie solidne czy lepiej wykonać stelaż i płyty gk ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz11 13.11.2018 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Ja mam właśnie taki blat w łazience - lekka płyta budowlaną oklejona kafelkami. Od ponad 4 lat nic się z tym nie dzieje złego.Pamiętam, że kafelkarz się zastanawiał nad budową blatu z płyt g-k. Ostatecznie wybrał płytę budowlaną. Wybór argumentował lekkością i stabilnością. Ale czy to prawda, czy tylko jego mniemanie, to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts