Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam, chciałbym zobaczyć wasze szafy telekomunikacyjne, ponieważ szukam rozwiązania jak zmieścić w szafie multiswitch do tv sat, naziemnej i radio oraz internet z multiswitchem patch panelem. Interesuje mnie szafa rack ale nie wiem jak zamieścić tam multiswitch od tv. W przyszłości chciałbym połączyć to wszystko z monitoringiem.

WIesz niektórzy lubią mieć poukładane wszystko a nie na pająka pospinane.

Przypięty multiswitch w szafie rack 12U. Blachy kątowe chwilowo do sklejki i na nią naklejona okleina drewnopodobna. Jak będe zamawiał spienione pcv na pokrywę akwarium to i ten kawałem sklejki zmienię na spienione pcv,

Tymczasem tak moja skromna szafka wygląda w małym domu jednorodzinnym.

ZJQrVpl7YSR13Auokt2RqI7KjrgjkkxRZQmlmALJIgacjbHr6DMQv_hN-sPFyyLi_pUpw-TMLFapGad8HlF-C3sNCxXwWZxiYgpf22XxeWqKrjo-p_6YoTqqnxb41FmGRzKroy4ZlIxTWROgZV2i7GlNbLDgtUEVJprhb20OzT2AuiNMpKZPPRlrb8sAZy3DbXntiqu5qqHE2HWKW4RYbr3rp86SqKQVzbip9QwZhqnGIKyeddurK2-fETJAHPVj34Mj23-Bpk4OQ_ZGZq43Fqyc7nnDUpZD9BuPU5gY-UzzF5euRjSafd2ZxGNiyR_XLO9CdlSy4WLA60qbWK5B0ZKefo5k2MEcvSYERb5NF-yb_MO1ldJM883vHSsxF8oi0f2JfR-XllL23hlPiFwOBXfiYFyijsWCeQgSFiiEvRZ9zuIIxUfppDD-GvKspM5kwYnSAk_nsiexe3y4-13KhytNVG80KNquCjMO9c0IRHcjGAVJuCqSCQh4iks6HoTQ8_8K_kNy3QCfNHc5DVEa1gS43NwGDa5bpfbRxFhFiMw9yDAXJuMp-4pAwhCj-GkWzWE-nTlIoBXYZ6FBZBbuVEI5Pitosut6DiujmjRJYO5kgeRVwIN92TUtnPaHhouefqwnGqbKZ2XWOprhsZsanQoe1LpXpdoii0Szn_NkSf0FTd3POfsaRb_UQ94l-sPZvT9NSi2rtZAegxRMSg=w707-h876-no