mleszczyk 13.11.2018 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Witam, chciałbym zobaczyć wasze szafy telekomunikacyjne, ponieważ szukam rozwiązania jak zmieścić w szafie multiswitch do tv sat, naziemnej i radio oraz internet z multiswitchem patch panelem. Interesuje mnie szafa rack ale nie wiem jak zamieścić tam multiswitch od tv. W przyszłości chciałbym połączyć to wszystko z monitoringiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 14.11.2018 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Nawet palcem nie ruszył żeby znaleźć coś samemu. Tylko pokażcie, podajcie nazwy, jeszcze gdzie kupiliśmy i za ile...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleszczyk 14.11.2018 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Wszystko wiem odnośnie internetu i szafy rack. Tylko nie mogę znaleść nic o jakimś mocowaniu do racka żeby zamocować multiswitch do tv sat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 14.11.2018 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Wszystko wiem odnośnie internetu i szafy rack. Tylko nie mogę znaleść nic o jakimś mocowaniu do racka żeby zamocować multiswitch do tv sat Co Ty chcesz mocować? Połóż go na półce w RACKu i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 15.11.2018 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Dla Januszy googli: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 15.11.2018 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 15.11.2018 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Takie rozwiązania to w budynkach wielorodzinnych można sobie stosować a nie w domku gdzie pewno będzie miał góra 8 wyjść na TV i wszystko po kosztach robione byle taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 15.11.2018 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Wróżbita jakiś czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brencik 15.11.2018 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 To niech przypnie do drzwiczek szafy na trytrytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 15.11.2018 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Kto by to do szafy przypinał, układanie kabli aż do odbiorników. Tańszy sposób i mniej zawodny niż rozgałęźnik sat a w razie awarii też łatwiej zdiagnozować usterkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cob_ra 15.11.2018 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 WIesz niektórzy lubią mieć poukładane wszystko a nie na pająka pospinane. Przypięty multiswitch w szafie rack 12U. Blachy kątowe chwilowo do sklejki i na nią naklejona okleina drewnopodobna. Jak będe zamawiał spienione pcv na pokrywę akwarium to i ten kawałem sklejki zmienię na spienione pcv, Tymczasem tak moja skromna szafka wygląda w małym domu jednorodzinnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mleszczyk 15.11.2018 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Dziękuje za odpowiedzi, zrobię chyba coś podobnego jak cob_ra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts