Max Walker 13.11.2018 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 (edytowane) Witam, Planujemy dobudować 35 m2 do naszego domku - czarne ściany na rzucie - pokój i korytarz. Jakiego kosztu spodziewać się do stanu deweloperskiego / pod klucz i w jakim czasie można to wykonać? ściany poroterm, styropian +15, stropodach Edytowane 13 Listopada 2018 przez Max Walker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 13.11.2018 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Ok 120 tyś zł budowa w 3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Max Walker 14.11.2018 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 odpaliłem taki kalkulator i pokazuje polowe tej kwotyhttps://kb.pl/budowa/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pod 14.11.2018 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Do deweloperskiego obstawiam 70-90tyś. Ale na ekipe to poczekasz z rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 14.11.2018 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 odpaliłem taki kalkulator i pokazuje polowe tej kwoty https://kb.pl/budowa/ Kalkulator Ci nie wybuduje - a skoro uważasz, że tyle to kosztuje w czym problem? - sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cactus 14.11.2018 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Widziałem ostatnio kosztorys na budowe wolnostojącego garażu 38m2, płaski betonowy stropodach, ytong, dwa duze okna, ocieplenie styro 15cm i tynk silkatowy. Można to porównać do twojej dobudówki. Koszt prawie pod klucz (cena nie obejmowała chyba tylko bramy wjazdowej to 76tyś. U ciebie dojdzie kilka rzeczy ktorych w garażu nie potrzeba robić. I szukaj juz ekipy, nawet jesli nie masz jeszcze wszystkich pozwoleń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts