Piotr_M 12.10.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 przeglądałem projekty Archon+ z Myślenic i zastanawiam się nad projektem "Dom w kameliach". Czy ktoś go wybudował lub zastanawiał się nad zakupem tego projektu. Bardzo proszę o uwagi, bo jeszcze nie podjąłęm ostatecznej decyzji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 12.10.2004 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Wynika z tego, że nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daroll 05.12.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2004 tez ogladam ten projekt ale wydaje mi sie ze u gory strasznie nie ustawne sa te pokoje,z zewnatrz jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monterey 12.07.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2005 Jestem na etapie ścian parteru. Proszę o wskazówki od osób które już wybudowały lub budują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prochyra 29.08.2005 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2005 Jesteśmy z zona po zakupie tego projekyu ale z 2 stanowiskowym garazem. Właśnie się zastanawiamy nad zmianami jakie chcemy wprowadzić i w wrześniu dac do adaptacji.Budowanie gdzies na wiosne 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts