andrzej44365 14.11.2018 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Witam mam dom z poddaszem podłoga jest zadeskowana na legarach deską tak zwanom calówką. Postanowiłem przykręcić na te deski płytę OSB tylko nie wiem jaką grubą wybrać i czy ma być z felcem czy bez, czy dodatkowo jakieś listwy pod płytę. Wszędzie na forach piszą o płytach OSB przykrecanych bezpośrednio do legarow o grubości od 22-25 mm. Jesli ktoś kiedyś miał z tym styczność lub istnieje jakaś inna technologia.to prosił bym o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ufbufkruf 14.11.2018 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Ja mam na strychu tak. Do jetek przykrecona deska calowa i na to płyta OSB 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dez 14.11.2018 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Też mam 12 osb z deskami pod spodem w obecnym mieszkaniu, łazienka i część kuchni w płytkach, żadna przez 10 lat się nie odkleiła. Nie ma sensu dawac grubszej osb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts