vudu 15.11.2018 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 WitamWłasnie zabieram sie za wykończenie wentylacji w moim nowo wybudowanym domu stad moje pytania, bo niestety nie jestem specjalistą pierwszy raz cos takiego robię.Dom posiada kanały wentylacyjne w stropach z pustaka wentylacyjnego Leier LK2, po prostu mam otwory w suficie i tyle,Te kanały wentylacyjne w suficie planuje doprowadzić do odpowiedniego miejsca w łazience czy kuchni a później zabudować re gipsem stad moje pytanie jakimi przewodami(rurami) najlepiej doprowadzić wentylacje od kanałów w suficie do kratki?? jak łączyć kanał z przewodem(rurą), czy po prostu wsadzić rurę do kanału wentylacyjnego i zapianowac??? czy pianka to dobry sposob? czy sa na to inne ??? Z gory dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JanWerbinski 15.11.2018 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Użyj rur które pasują i osadź na piance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts