vudu 15.11.2018 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2018 Witam mam pytanie,Zamierzam w łązience pod wanna zrobic opaske z tasmy led, niestety na tej scianie nie mam zasilania, planuje doprowadzic zasilanie z przeciwleglej sciany i takie moje pytanie jeszcze nie mam plytek w lazience czy moge od tak poprostu przeciagnac przewod w rogu lazienki i bedzie on zatopiony w kleju pod plytkami??? i drugie pytanie wiadome ze tasmy sa na napiecie 12 V wiec musze jakis zasilacz wczesniej podlaczyc gdzie go umiescic?? czy zrobic jakas puszce czy gdzies zabudowac w regipsie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e_gregor 19.11.2018 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Te zasilacze będą padać. Zamontuj go tak abyś miałdo niego dostęp. Dopuszkowe są malutkiej moc ale moze ci wystarczy do Twoich ledów. Mozna gdzieś w ukrytym miejscu (np za koszem na bieliznę) wykuć wnękę w ścianie i zakryc to drzwiczkami reizyjnymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts