Józia S. 12.10.2004 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Moje psy mają fajną, dużą, ocieploną styropianem budę. Robi się jednak coraz chłodniej i chciałabym wymościć im czymś budę. Czym? Na samych deskach psom jest chyba średnio wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 12.10.2004 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 słoma, siano w żadnym wypadku nie wolno na zimę dawać psom kocy czy innych tego typu gdyż materiał zbiera wilgoć i będzie zamarzał a tym samym pies może się nabawić jakiś chorób. Słoma naturalnie oczyszcza psa i wysycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.10.2004 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Tak słyszałam o słomie. Tylko zastanawia mnie, czy tej słomy nie będzie pełno na całym podwórku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 12.10.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Myslę że nie. Słoma nie czepia się tak mocno. Czasami przy samej budzie może coś wyleci. Chyba że będzie jej za dużo i przy każdym wyjściu psa będzie wylatywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 19.10.2004 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 Słoma.W sianie jest dużo robactwa,szybciej gnije i śmierdzi.Słoma jest też cieplejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts