szelag12 17.11.2018 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2018 Witam opisze sytuacje mieszkam w bloku sa u mnie wstawiane drzwi niby stalowe ok przeciw pożarowe (na zdjęciu). O jakości nie wspomnę ok ale chodzi mi głównie i temat kołków plastikowych w taki układzie . Czy mozna w ogóle używać takich kołków. u mnie wstawili takie drzwi na 4 kołi plastyki jak na zdjęciu i jeden bez kołek ale za to super atrakcja śrubę do mebli tez na zdjęciu. gdzie to zgłosić i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samotnik 20.11.2018 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 A ten styrodur u góry to wypełnienie dziury w ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kulibob 20.11.2018 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 A ten styrodur u góry to wypełnienie dziury w ścianie? Mito na GKF wygląda anie XPS Co do kołków się nie wypowiem ale drzwi EI30 ma zapianowane pianką ppoż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 20.11.2018 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 jeśli coś ma być zgodne z przepisami ppoż, to musi posiadać certyfikat CNBOP-PIB. Wszystko, każdy kołeczek, każda śrubka, każdy kabelek , uchwyt itd. itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts