Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• 2 years później...

Sprzedam używany sterownik kotła wersja pid inter electronics ie42 full wypas 100% sprawny ma jeszcze gwarancję do końca grudnia

jest to sprzedaż grzecznościowa od znajomego który zainstalował panele foto i pompę ciepła i sterownik mu jest nie potrzebny- ja osobiście mam dwie sztuki i nigdy się nie pozbędę ich

krótko nadmienię co mnie spotkało na info ogrzewanie w związku z ogłoszeniem sprzedaży jak powyżej

temu panu wielmożnemu prezesowi info-ogrzewanie nie spodobał się mój wpis uznał że musiał je poprawić dostałem od niego taką niby poprawkę choćbym był naćpany czy wczorajszy pisał . zaraz po wpisie zrobiłem sobie kopię

ogólnie nic nie zrobił bo nie było co poprawić padły słowa epitety nie stosowne z mojej strony bo się wq..łem

ja zapytałem ile kasy chce za wstawienie ogłoszenia -nic nie odpisał na temat

ALE MECENAS INFO -OGRZEWANIE MNIE ZABLOKOWAŁ DO KOŃCA MARCA

I DOBRZE NIE SPRZECIWIAM SIĘ MOŻESZ NAWET DO ŚMIERCI BANEM ODAROWAĆ NIE ZAMIERZAM SIĘ Z TOBĄ RÓWNAĆ POZIOMEM.

Edytowane przez berdnard
.
https://forum.murator.pl/topic/243004-sterownik-kot%C5%82a-ie-42-z-podajnikiem/#findComment-7868398