domeldoom 19.11.2018 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2018 Witamzastanawiam się nad montażem fotowoltaiki - polecicie rzetelnych wykonawców? Woj. małopolskie, śląskie.pozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciuspala 25.11.2018 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 Ja znam tylko jednego co mi montował i jestem bardzo zadowolony,ostatnio montował też forumowiczowi i ten też jest zadowolony.Jak coś to namiary na priv.Tomek jest z okolic Sącza ale montuje na dużym obszarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 26.11.2018 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Przcie tu będą same reklamy a rzetelnych wykonawców brak. Po co w ogóle taki temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domeldoom 29.11.2018 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Przcie tu będą same reklamy a rzetelnych wykonawców brak. Po co w ogóle taki temat? Być może zadowolony klient coś poleci, a niezadowolony odradzi... jak na razie reklam brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vr5 06.12.2018 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2018 Witam zastanawiam się nad montażem fotowoltaiki - polecicie rzetelnych wykonawców? Woj. małopolskie, śląskie. pozdrawiam Tomek Mały rekonesans po najbliższej okolicy. Jeśli gdzieś zauważysz instalację, która Ci się spodoba, to spróbuj wypytać właściciela o szczegóły. Jak trafisz na kilku rozmownych, to rozszerzysz swoje horyzonty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Matahari89 05.02.2020 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 (edytowane) Ja mogę polecić usługi firmy [sPAM] z Rzeszowa która działa już od 2009 roku co pozwala szacować że będzie działać długo i w razie czego świadczyć usługę serwisu i gwarancji Edytowane 6 Marca 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enermos 05.02.2020 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2020 (edytowane) Ja mogę polecić usługi firmy Solartime z Rzeszowa która działa już od 2009 roku co pozwala szacować że będzie działać długo i w razie czego świadczyć usługę serwisu i gwarancji Solartime z rzeszowa - Odradzam!!! Bardzo niesympatyczni!!! Na sam widok człowiek ucieka... Drogi autorze, pozbieraj wyceny z okolicznych firm a my (ja na pewno) ocenimy Edytowane 6 Lutego 2020 przez enermos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz121 06.02.2020 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Akurat brałem od Solartime moją fotowoltaikę i jestem zadowolony, szybki i profesjonalny montaż. Nie odczułem by ktoś był niesympatyczny. Dla mnie ważne są gwarancję i serwis, cena też była konkurencyjna jeśli chodzi o użyte podzespoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekp0 06.02.2020 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Akurat brałem od Solartime moją fotowoltaikę i jestem zadowolony, szybki i profesjonalny montaż. Nie odczułem by ktoś był niesympatyczny. Dla mnie ważne są gwarancję i serwis, cena też była konkurencyjna jeśli chodzi o użyte podzespoły. Ja akurat od tej firmy nie brałem instalacji, ale jeżeli robią fotowoltanikę na takim samym poziomie jak marketing w internecie to chyba jednak warto rozglądnąć się za kimś innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz121 17.02.2020 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Na temat ich marketingi się nie wypowiem, nie mają branża. Dla mnie liczą się konkrety a nie ,,reklamy' a oni są konkretni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stealth 17.02.2020 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Akurat brałem od Solartime moją fotowoltaikę i jestem zadowolony, szybki i profesjonalny montaż. Nie odczułem by ktoś był niesympatyczny. Dla mnie ważne są gwarancję i serwis, cena też była konkurencyjna jeśli chodzi o użyte podzespoły. Tego nie mogę powiedzieć, że polecam lub nie bo nie wykonali u mnie instalacji, natomiast mogę napisać, że wycenili u mnie instalacje dość drogo (ok. 5,5 tys./kW). Inna firma, też z Rzeszowa, przebiła ją ceną, która oscylowała na granicy 6 tysięcy. Co do samej wyceny, to dość rzeczowo zostało ono wykonane. To pewnie zależy na jakiego "menegera" się trafi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbbb 17.02.2020 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2020 Akurat brałem od Solartime moją fotowoltaikę i jestem zadowolony, szybki i profesjonalny montaż. Nie odczułem by ktoś był niesympatyczny. Dla mnie ważne są gwarancję i serwis, cena też była konkurencyjna jeśli chodzi o użyte podzespoły. Pokażesz zdjęcie instalacji z moim postem? Czy mamy to traktować jak spam od człowieczka który zarejestrował się na forum aby polecać kiepską firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateusz121 26.02.2020 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Tylko pytanie czy ta inna firma z Rzeszowa daje dobrą gwarancję ? czy materiały z jakich montują mają atesty i są porządne ? Ci z Solartime mają spore branie w mojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiasz86 26.02.2020 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Mateusz121 Twoje wypowiedzi śmierdzą trolem , z kilometra czuć że dla nich pracujesz lub masz jakiś interes w reklamie. marcinbbb niestety miał rację, najlepiej popytaj lokalnych wykonawców lub poproś o namiary i opinie sąsiadów którzy już instalacje mają zamontowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kedlaw0 26.02.2020 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2020 Mateusz ewidentnie wali w trąbę i robi tu marketing. Raportować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tobiasz86 28.02.2020 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Nie wiem jak odbierają to inni czytający ale ja widząc tego typu reklamę unikam firmy z daleka bo ona już na samym początku kontaktu z potencjalnym klientem zaczyna od kłamstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stealth 28.02.2020 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2020 Tylko pytanie czy ta inna firma z Rzeszowa daje dobrą gwarancję ? czy materiały z jakich montują mają atesty i są porządne ? Ci z Solartime mają spore branie w mojej okolicy. Ta "inna" firma oferowała panele Bruk Bet BEM 370W i falownik .... Spirvent. Słyszałem o jakichś problemach tej firmy ale nie zagłębiałem się w to już, gdyż cena na poziomie 19 tysięcy była dla mnie zbyt duża jak za moc ok. 3 kW. To, że Solartime ma branie to tylko świadczy o dobrym marketingu. Na "Fejsie" siedzi ich kobita i ciągle zachwala. Coś w tym jest. Ceny w porównaniu z dwiema innymi firmami, od których miałem możliwość wycenić instalację, wychodziły wysokie. Zresztą napisałem to wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.1971 29.02.2020 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2020 Też poszukuje firm z terenu Śląska proszę o pomoc w wyborze , potrzebuje instalacje od 6,5 do 6,9 kwh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.1971 03.03.2020 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2020 Jest tu pare osób na forum ze śląskiego, proszę o pomoc w wyborze firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damijot 06.03.2020 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2020 (edytowane) Mateusz121 Twoje wypowiedzi śmierdzą trolem , z kilometra czuć że dla nich pracujesz lub masz jakiś interes w reklamie. marcinbbb niestety miał rację, najlepiej popytaj lokalnych wykonawców lub poproś o namiary i opinie sąsiadów którzy już instalacje mają zamontowaną Z całym szacunkiem, to że ktoś jest 'lokalnym' wykonawcą, nie oznacza, że robi dobrze, często małe firmy robią instalacje budżetowe, źle uziemione oraz montaże niezgodne z obecnie panującymi przepisami - nie mówiąc o tym, że fakt panele i inwertery kupują ok, bo na to klienci zwracają uwagę, ale konstrukcje to często jakieś nie porozumienie, a warunkiem odwołania się o gwarancje do producenta jest dobrze wykonany montaż.. a to wszystko ponieważ mają tylko podstawowe szkolenia - a większość zwinie się za kilka miesięcy z rynku max 2-3 lat z rynku, a mają wejść przepisy mówiące o serwisach instalacji i wtedy znowu trzeba kogoś szukać. Edytowane 6 Marca 2020 przez Elfir nie - OM a -Ą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts