coachu13 05.10.2020 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2020 Czyli kto to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
silver_stas 07.10.2020 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2020 Sun Eco Energy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogush 12.10.2020 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2020 Nikt nie kojarzy jakiś porządnych firm ze wschodniej Polski? Ekosed - u mnie wykonali dwie instalacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Omega_WS 16.10.2020 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2020 A jak tam Hymon z Tarnowa przędzie ? Był tu temat o nich ale już go nie widzę. Teraz nawet reklamy w tv mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloo 26.03.2021 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2021 Sprawdzona firma z małopolski - brzesko/nowy sącz - proszę o info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JC3 27.03.2021 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2021 Cześć, podobnie jak wszyscy w tym temacie i ja szukam solidnej firmy w Łódzkim, (Bo wszystko tu tajne przez poufne, wymieniane tu to raczej małopolska i Warszawka), Nie musi być najtańsza chodzi mi o dobre komponenty solidność wykonania i oczywiście gwarancja. Byle nie była to firma krzak która po 5 latach zniknie z rynku. Moja miejscówka to Zduńska Wola, Sieradz itd. Może ktoś coś podrzuci nawet na priv. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartosz21 07.04.2021 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2021 Moi rodzicie przymierzają się do paneli fotowoltaicznych. Najlepiej to chyba kilka ofert mieć z różnych firm i dopiero decydować tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilp91 18.10.2021 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2021 Ja mam niedługo spotkanie ze Strefą Energii, słyszeliście coś o nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruder4s 30.10.2021 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2021 (edytowane) Jeżeli chodzi o montaż instalacji fotowoltaicznej w warmińsko-mazurskim, to polecam Edytowane 15 Listopada 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 30.10.2021 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2021 Dlaczego polecasz? Przecież (pewnie) nie masz instalacji PV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matigawron 15.11.2021 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 (edytowane) Jeśli szukacie kogoś z Wielkopolski to polecam Firma cieszy się dobrą sławą, mają wielu zadowolonych klientów. Warto wziąć ich pod uwagę Edytowane 15 Listopada 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 15.11.2021 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2021 Jeśli szukacie kogoś z Wielkopolski to polecam Firma cieszy się dobrą sławą, mają wielu zadowolonych klientów. Warto wziąć ich pod uwagę Szkoda tego bo może bym dowiedział się która firma w Wielkopolsce cieszy się dobrą sławą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tenobcy 17.11.2021 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2021 Północne Podkarpacie... jeśli ktoś chce namiary, podam na priv.U mnie skończyli w 3 dni na dachu z dachówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lis Witalis 24.11.2021 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 (edytowane) Ja korzystałem z i jestem zadowolony. Nie dam sobie ręki uciąć, ale chyba działają na całą Polskę. Edytowane 24 Listopada 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niedowiarek 24.11.2021 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 (edytowane) Ja korzystałem z i jestem zadowolony. Nie dam sobie ręki uciąć, ale chyba działają na całą Polskę. A od dawna u nich pracujesz? Powinieneś wiedzieć gdzie działają. Edytowane 24 Listopada 2021 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamil777 24.11.2021 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2021 Witam, jestem z mazowieckiego kilka dni temu zakładała u mnie firma E-FREE ZONE z Tarnowa działają na całą Polskę, z czystym sumieniem polecam zrobili 2 instalacje w rodzie ceny bardzo przystępne i własne ekipy, cała kasa po wykonaniu instalacji, mają też hurtownie fotowoltaiczna więc towar z pierwszej ręki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lis Witalis 30.11.2021 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2021 A od dawna u nich pracujesz? Powinieneś wiedzieć gdzie działają. Nie pracuję dla nich, a oni pracowali dla mnie. Działają na całą Polskę. Polecam zapoznanie się z podstroną "Realizacje", wrzuciłbym Ci linka, ale znów mi oznaczą jako spam. Tak czy siak jest tam na przykład Grudziądz, Poznań, Podkarpacie... To ostatnie jest całkiem blisko Małopolski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zukers 09.12.2021 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2021 Cześć,czy może ktoś polecić rzetelną firmę fotowoltaiczną jestem z dolnego śląska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobrow 29.12.2021 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2021 Witam Towarzystwo,poproszę opinię (na priv , aby reklamy nie robić) nt firmy Intelus Energy z Chorzowa.Syn się zdecydował na PV , a ja po dachu nie będę skakał ...(z wiekiem poziom ryzyka jednak wzrasta...zazwyczaj)Z góry dziękiPzdr PSChyba nie będzie spamu ze względu na samą nazwę firmy ?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 19.02.2022 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2022 A co sądzicie o tym by samemu zakupić panele i elementy instalacji w hurtowni takiej jak (SPAM), a wykonawcy szukać gdzie indziej? Podobno oni też robić projekt. Czym kierować się przy wyborze montażysty? To był całkiem dobry pomysł, tylko: 1) na pewno nie w tej hurtowni (omijać szerokim łukiem!) 2) parę miesięcy temu. 3) oni zrobią projekt, wykona kto inny, a w razie wtopy wszyscy umyją ręce. Doskonały przepis na pasztet W tej chwili chyba tylko najgorsi wykonawcy mają wolne terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts