Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotowoltaika - rzetelni wykonawcy

domeldoom

Recommended Posts

• Odpowiedzi 103
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 5 months później...
Cześć, podobnie jak wszyscy w tym temacie i ja szukam solidnej firmy w Łódzkim, (Bo wszystko tu tajne przez poufne, wymieniane tu to raczej małopolska i Warszawka), Nie musi być najtańsza chodzi mi o dobre komponenty solidność wykonania i oczywiście gwarancja. Byle nie była to firma krzak która po 5 latach zniknie z rynku. Moja miejscówka to Zduńska Wola, Sieradz itd. Może ktoś coś podrzuci nawet na priv. Pozdrawiam.

• 2 weeks później...
  • 6 months później...
  • 2 weeks później...
  • 3 weeks później...
Witam, jestem z mazowieckiego kilka dni temu zakładała u mnie firma E-FREE ZONE z Tarnowa działają na całą Polskę, z czystym sumieniem polecam zrobili 2 instalacje w rodzie ceny bardzo przystępne i własne ekipy, cała kasa po wykonaniu instalacji, mają też hurtownie fotowoltaiczna więc towar z pierwszej ręki.

A od dawna u nich pracujesz? Powinieneś wiedzieć gdzie działają:p.

Nie pracuję dla nich, a oni pracowali dla mnie. :) Działają na całą Polskę. Polecam zapoznanie się z podstroną "Realizacje", wrzuciłbym Ci linka, ale znów mi oznaczą jako spam. Tak czy siak jest tam na przykład Grudziądz, Poznań, Podkarpacie... To ostatnie jest całkiem blisko Małopolski. :)

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Witam Towarzystwo,

poproszę opinię (na priv , aby reklamy nie robić) nt firmy Intelus Energy z Chorzowa.

Syn się zdecydował na PV , a ja po dachu nie będę skakał ...(z wiekiem poziom ryzyka jednak wzrasta...zazwyczaj)

Z góry dzięki

Pzdr

PS

Chyba nie będzie spamu ze względu na samą nazwę firmy ?...

• 1 month później...
A co sądzicie o tym by samemu zakupić panele i elementy instalacji w hurtowni takiej jak (SPAM), a wykonawcy szukać gdzie indziej? Podobno oni też robić projekt. Czym kierować się przy wyborze montażysty?

To był całkiem dobry pomysł, tylko:

1) na pewno nie w tej hurtowni (omijać szerokim łukiem!)

2) parę miesięcy temu.

3) oni zrobią projekt, wykona kto inny, a w razie wtopy wszyscy umyją ręce. Doskonały przepis na pasztet ;)

W tej chwili chyba tylko najgorsi wykonawcy mają wolne terminy.