Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotowoltaika - rzetelni wykonawcy

domeldoom

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 103
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A u mnie wygląda tak. Okna już wymienione, dach jest w trakcie robienia i.... zastanawiam się nad panelami foto. Powiem szczerze, że nie wiem co o tym myśleć, bo jedni uważają, ze się opłaca a inni podchodzą sceptycznie do tego. Nie wiem... Ma też ruszyć czy już ruszyć program /moderowano/ Edytowane przez finlandia
linki reklamowe

• 2 months później...

Więc założyła mi instalacje firma solarindustry z Krakowa.

Termin montażu miał być do 30marca, instalacja założona 22 kwietnia. Mam wrażenie, że gdybym się niedopominal, to nie zostałbym poinformowany o niedotrzymanie terminu. Termin był raz przekładany. W dzień w którym miała przyjechać ekipa nikt się nie zjawił i nie otrzymałem na ten temat informacji. Oczywiście żeby być na montażu musiałem wziąć wolne, więc po prostu posiedziałem sobie w domu.

W następnym umówionym dniu zjawiła się ekipa, notabene bardzo mili i czyści goście. Zrobili konstrukcje na dachu, wstępne okablowanie i tyle, bo nie mieli ze sobą falownika i paneli. Panele przyszły kilka dni później kurierem i dobrze, że miałem wolne, bo nikt mnie o tym nie poinformował i nie wiem kto by je odebrał. Falownik też przyszedł kurierem ale przynajmniej o tym wiedziałem.

Na następny dzień zjawiła się ekipa i dokończyła montaż. Wszystko ładnie, czysto i bezproblemowo.

Pv działa, wystawa południowo zachodnia w ładny dzień robi 68kw więc chyba spoko. Napięcie nie przekracza krytycznego.

Problemem tej firmy jest biuro i komunikacja z klientem, bo pomimo że dziewczyna z logistyki miła, to jakby nie ogarniała tematu.

Aha dotąd nie otrzymałem uzgodnień ppoz, z racji przeoczenia w biurze ale podobno już wysłane.

Podsumowując ekipa montująca bdb-, biuro oferta i wyliczenia bdb-, logistyka mierny

• 1 year później...
Dzwoń pod /moderowano/ do ekspertów instalacji fotowoltaicznych z Małopolski, którzy pomagają też w zabezpieczeniu dachówki i podejmują się szybkiego, wysokociśnieniowego mycia budynków mieszkalnych, ale i komercyjnych. Edytowane przez finlandia
reklama