vexi1 13.12.2018 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Nie wiem, nie wiem... ale coś mi tu śmierdzi spamem bosha... Ostatnie co będzie mnie interesowało to to czy będę postrzegany jako spam bosha czy nie. Wybierałem między kilkoma kotłami a ten okazał się akurat w swojej cenie jeden z lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARexx2 13.12.2018 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Jak popracujesz więcej z tym piecem to napisz swoją opinię. Sam w styczniu zamierzam wymienić piec i właśnie ten Bosch 2300 mnie bardzo interesuje, zwłaszcza że cena za sam piec to ok 3,5 tyś. Zastanawiam się jeszcze na Termetem Silver/Gold w podobnym przedziale cenowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vexi1 13.12.2018 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2018 Jak popracujesz więcej z tym piecem to napisz swoją opinię. Sam w styczniu zamierzam wymienić piec i właśnie ten Bosch 2300 mnie bardzo interesuje, zwłaszcza że cena za sam piec to ok 3,5 tyś. Zastanawiam się jeszcze na Termetem Silver/Gold w podobnym przedziale cenowym. Wporzadku. Termety też bardzo chwalone ale w moim przypadku przesadziła zniżka na bosha dzięki znajomemu - kocioł kupiony za 3100. Początkowo miał być termet Gold. Co do mojego mieszkania to mam nadzieję że z resztą mieszkańców da się dogadać i ociepli się blok bo straty ciepła mam koszmarne. Jak czytam komentarze w innym temacie odnośnie miesięcznego spalania to mi szczena opada. Przy domkach o powierzchni 140-160 maja po max 120m3. Ja na swoje mieszkanie 3 razy mniejsze potrzebuje około 200m3.. Ale niestety ja więcej zrobić nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts