PanGarnek 21.11.2018 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Glowa juz mnie boli od sluchania znajomych. Walki niemal jak w polityce. Oczywiscie chodzi o gips vs c-w. Jedni chwala jakie to piekne, proste, dobry mikroklimat robia w domu, gladzi pozniej nie trzeba nakladac i mozna samemu naprawiac - to o gipsowych. Drudzy marudza, ze gips to promieniowanie(?!) i chemia z komina(?!) i bede sie truc niemilosiernie. A mi sie podobaja jedne i drugie, chociaz gipsowe sa ladniejsze. W dodatku mam pol mieszkania w suficie pdowieszanym wiec z tego co sie dowiadywalem to i tak bede musial gladz klasc, zeby to wygladalo ok przy c-w. Jak to w koncu jest? p.s. na slasku w mojej okolicy narazie 2 firmy krzycza 30zl/m2 za gips i c-w. Czy to drogo, czy moze "taniej nie bedzie"? Dzieki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 21.11.2018 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 zależy jaki gips ja miałem ceny: gisp diamant -33zł za m2 ( ponoć poszedł w górę) gips kreisel twardy - 30złm2 gips kreisel 28zł/m2 co najważniejsze tynkarz robił i CW i Gipsowe swoje tynki pokazywał mi u siebie w domu jakie robił ? oczywiście gipsowe u mnie wyszły podobne brałem gips kreisel pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts