Exon 12.10.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Tak nam to wyszło, mimo że nie do końca wszystko zrobione już mieszkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 12.10.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Super bardzo mi się podoba, fajne rozwiązanie w kuchni nad kuchenką, może by tak więcej zdjątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2004 12.10.2004 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Exon, nie widać, żeby coś było nie zrobone. Domek na zewnątrz i wewnątrz piękny. Wyróżnia się bardzo pozytywnie, ma niepowtrzalny, przemyślany wystrój (choć muszę nadmienić, iż mam odmieny gust), ale tutaj, rozpłynę się z zachwytu nad starannością z jaką został wykończony, konsekwencją w wystroju. Jest bardzo przytulny i zazdroszczę Ci bujanego fotela przed kominkeim. Jeśli można, to proszę o więcej fotografii. Jeszcze raz gratuluję wspaniałej budowli i życzę szczęścia w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 12.10.2004 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Nie mój styl ale suuuuper. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Exon 12.10.2004 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Dziękuję za budujące opinie. Obiecuję, że dorobię więcej zdjęć jak posprzątamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 12.10.2004 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Piękny dom, wnętrza rewelacyjne, wszystko dopieszczone, bardzo mi się podoba. Rewelacyjne łazienki. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 12.10.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Ughh, mnie też szczególnie podobają się łazienki... Super dom, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Exon 12.10.2004 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Dodałem kilka nowych zdjęć. Większość mebli i lamp zostało przeniesionych ze starego mieszkania i nie pasują do wnętrza. Nie wiem kiedy będziemy mogli pochwalić się ostatecznym stanem wykończenia, ale obiecuję aktualizacje w razie postępów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.10.2004 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Exon pięknie. Wnętrze super- łazieneczki są pierwsza klasa. Jak długo mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ozzie 12.10.2004 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Gratuluje tak starannie wykonanego domu Najbardziej podobaja mi sie lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 12.10.2004 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Super domek wykonanie imponujące . Mam pytanko listwy przy suficie jakiej są firmy i jaka cena była ich czy to drogi interes bo efekt jest ciekawy też coś podobnego chce mieć ciężko sie to kładzie ?? jakie są koszta Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 12.10.2004 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 Gratulacje!!! Piękny dom. A wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joyrad 13.10.2004 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Brawo. Piękny projekt i gustowne wykończenie wnętrza. Niektóre drobiazgi zastosowaliśmy te same...więc przyznaję że to mój gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satina 13.10.2004 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Bardzo piękny domek, podoba mi się. Gratuluję odwagi w doborze kolorów bardzo ładne i odważne łazienki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 13.10.2004 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Cudowne firaneczki w kwiaty w pokoiku córci, niezywkła instalacja kubistyczna , ale czy ceglany/klinkierowy (?) barek/ścianka - w stylu troche rustykalnym nie gryzie się z nowoczesnymi meblami w kuchni? I czy zieleń na ścianach salonu nie kontrastuje za mocno z czerwienią obicia wypoczynku? A absolutnie powalił mnie na kolana witraż i łuki w korytarzu. Piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Exon 13.10.2004 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Super domek wykonanie imponujące . Mam pytanko listwy przy suficie jakiej są firmy i jaka cena była ich czy to drogi interes bo efekt jest ciekawy też coś podobnego chce mieć ciężko sie to kładzie ?? jakie są koszta Pozdrawiam ARi Listwy w salonie i jadalni zostały wykonane przez firmę sztukatorską i były drogie. Cena materiału i wykonania to około 90 zł/mb. NIe podjąbym się montowania listw sztukatorskich samodzielnie ze względu na dość skomplikowaną technologię i potrzebne doświadczenie. Natomiast listwy w łazienkach ( kartongips) kosztowały w tamtym roku około 12 zł za 3 mb i ich montaż jest zdecydowanie łatwiejszy a efekt wydaje się porównywalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Exon 13.10.2004 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Exon pięknie. Wnętrze super- łazieneczki są pierwsza klasa. Jak długo mieszkacie? Mieszkamy dopiero 3 miesiące ale pierwsze damidze w pokojach dziewczynek już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 13.10.2004 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Wspanialy dom. Czy móglbys napisać cos więcej o projekcie /robiony na zamowienie?/, działce itp. Projekt wnętrza robiliscie sami czy korzystaliscie z pomocy specjalisty? No i niedyskretne pytanie, zmieściliscie sie w kwocie 500tyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikka 13.10.2004 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Naprawdę piękny dom. Bardzo podoba mi się kolorystyka. Na zdjęciu "Klatka" bardzo podobają mi się płytki na podłodze - czy możesz mi podać z jakiej są firmy (wraz z przybliżoną ceną) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
UKF 13.10.2004 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Dom doprawdy imponujący! A z rzeczy do zrobienia rzuciły mi się w oczy: 1. wymiana obrusu w jadalni (ten świecący nie bardzo tam pasuje) 2. wymiana szczotki (żółtej) w łazience. '' Życzę Wam miłego mieszkania a sobie (i innym Forumowiczom) więcej zdjęć! Maria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts