Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasz domek

Exon

Recommended Posts

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Exon- jeszcze raz słowa zachwytu. Nawet ogród macie zagospodarowany. Gratuluję. Piękne łazienki, śliczny pokój Ani, drzwi, witraż no i w ogóle całokształt imponujący. Widać bogactwo- ślicznie. Życzę Wam samych pięknych i szczęśliwych chwil w waszym domku.

Nie jest to drewno ale płytka ceramiczna, dokładnie dekor do reszty w kolorze cedru. Trochę bałem się prawdziwego drewna, sam nie wiem czy słusznie.

Naprawdę to nie drewno???

Extra wygląda ten dekor , ale zmylił mnie jego kształt wokól umywalki ( owal) Super- fajne pomysły :lol: gratuluję i życzę szczęśliwości :lol:

Exon.otworzyłam plik i na głos - orany!!Z zachwytu oczywiście.I potem ten łososiowy pokoik z cudną firanką.

Moje ulubione - cegły ręczne,witraż,cudna kremowo - brązowa łazienka,stolarka (to mój ulubiony kolor,chcę identyczny - czy to sipo czy S4?),firanki w kwiatki.Nie dała bym tylko nowoczesnej kuchni,ale dosyć czepiania się.Wielu szczęśliwych dni w tym domku.

oprocz wielu efektownych i dopasowanych rzeczy drazni mnie kilka niepasujacych wg mnie dodatkow, np mieszanie wykonczen drzwi (jedne prostakatne, inne luki), kanapa w salonie, taborety przy wyspie kuchennej ... ale moze wam to nie przeszkadza :). Podziwiam pomysly wykonczenia lazienek i komsekwencje w wykonczaniu calego domu (nie ma wg mnie u was tak ze kazdy pokoj to inna epoka).

Milego mieszkania.

Drogi Tomie,

Dzięki za uwagi. Praktycznie zgadzam się z wszystkimi Twoimi spostrzeżeniami, ale jak wcześniej napisałem, za krótko mieskamy by wszystko było gotowe w 100% i obawiam się, że jeszcze długo nie będzie.

Natomiast drzwi nie mam zamiaru zmieniać. Zwracam Ci jedynie uwagę na fakt, że nie namieszaliśmy zbytnio, gdyż wszystkie drzwi są prostokątne. Tam gdzie występują łuki nie ma drzwi.

Jeszcze raz podziwiałam, zwłaszcza te piękne kolory drewna, prześlicznie wykończone ościeżnice i witraż.Czy mozesz napisać, jaki przekrój ma witraż przy schodach?Chcę witraż w łazience bez okna, taki okrągły,vis a vis lustro, dokładnie takich samych rozmiarów.Myślę o przekroju 70 cm, ale u Was jest chyba większe?

Bardzo ładne i gustowne. szukałem właśnie przykładów na użycie cegły w salonie, świetna obudowa kominka, super szafy w salonie. Co do kominka to górna jego część coś psuje efekt. Dobrze że w zamieściłeś te fotki bo są inspirujące, choć większej części forumowiczów pewnie /jak mnie :( /nie stać na taki rozmach. Czy na elewacji budynku sa płytki klinkierowe czy cegła ? Za odpowiedź dziękuję i życzę wszystkiego najlepszego.

P R Z E P I E K N Y DOM! Po prostu cudo.

Ktoś napisał że widac bogactwo. Dla mnie to nie jest ostentacyjne.

Wszyscy wiemy, że taki dom kosztuje. Ale na mnie sprawił wrażenie przytulnego, rodzinnego domu, wybudowanego dla siebie - nie dla pokazania kasy.

Ten dom ma klasę i oprze się upływowi czasu. Będzie piękny zawsze.

Gratuluję!