Exon 29.10.2004 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Przepraszam za krótką przerwę i już odpowiadam na Wasze pytania: Maluszek - ceramika w łazience to Jasmin, niestety nie pamiętam czy to nazwa firmy czy typu kafelki. mimilapin - nasz witraż ma 1,6 m średnicy ale mam mniejszy w drzwiach i też fajnie wygląda. D'arek - na elewacji jest cegła "patoka rustica" pomieszane gatunki I i II Wszyskim dziękuję za miłe posty i życzę "udanego budownictwa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mechanics 29.10.2004 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Tak nam to wyszło, mimo że nie do końca wszystko zrobione już mieszkamy. http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=1&id=28959&grupa=0&kat=2&nxt=0 Domek i wnętrze super, tylko jako szczęśliwy ojciec małych dzieci aż mnie ciarku przechodzą, gdy widzę takie balustrady przy schodach. noworodek na stojąco by przeszedł nie wspominając o pomysłowym trzylatku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.10.2004 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 06.01.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2005 ciekawe wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duduś 26.01.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Proszę o jeszcze kilka rzutów łazienki ( tej jasnej z brązem) i schodów Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pati13 03.02.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 A ja nie widze zadnych zdjec, co jest grane? Ktos mi pomoze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2005 No no no, az milo popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbaśka 26.10.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 ja też nie widzę żadnych zdjęć a chętnie bym się pozachwycała. Exon a może juz wycofałeś te zdjęci z forum. Jeśli tak to mgłbys mi przesłac na priva? Pozdrawiam Barbaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 26.10.2005 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2005 Barbaśka powiem tylko, ze masz czego żalować. Taka chatka to raz na parę tysięcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.10.2005 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Ja też bardzo żałuję, że nie ma już zdjęć , bo dom jest super. Exon już chyba nie bywa na forum, więc zostały nam tylko wspomnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 27.10.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2005 Może się bał złodziei? W końcu na forum zostało podane gdzie domek sie znajduje, a dla złodziejów to marzenie mieć zdjęcia i rozkład wszystkich pomieszczeń. Zreszta tam byłoby co łupić. Ja się mu wcale nie dziwię. Sama dość ostrożnie podchodze do tego typu spraw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts