fajnynick21 23.11.2018 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Witam wszystkich. Nie wiem czy to odpowiedni watek w razie czego prosze o przeniesienie.Wlasnie kupilem projekt i chcialbym wybudowac dom samemu, jednak samo czytanie projektu mnie troche przerasta poki co.Chcialbym zapytac Was samorobow czy na poczatku po otrzymaniu projektu mieliscie podobne odczucia ? Uczyliscie sie jakos czytania tego projektu?Czy ma ktos z was moze jakies przydatne linki/materialy ktora pozwola zglebic wiedze jak czytac projekt ? Z gory dziekuje za odpowiedzi PS Ewentualnie ma ktos do polecenia kierownika budowy wyrozumialego dla samoroboa z Wroclawia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 23.11.2018 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Tak, mam świetnego KB podeślę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aiki 24.11.2018 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Wątpliwości wstawiaj tutaj. ktoś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_ 24.11.2018 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Miałem to samo! Jak pierwszy raz dostałem projekt w rękę to się przeraziłem! Nawet chyba w moim dzienniku pisałem o tym... I jedna osoba napisała mi super radę, abym spokojnie nie wybiegał w głąb do przodu z projektem tylko krok po kroku realizował dany etap. Czyli na początku skupiasz się tylko i wyłącznie na kartce z wymiarami fundamentów i ich zbrojeniu Przy kolejnych etapach człowiek oswaja się z projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamil_ 24.11.2018 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Ooo zobacz tutaj:https://forum.muratordom.pl/showthread.php?337183-Pogoń-za-marzeniami-ruszamy!&p=7468283&viewfull=1#post7468283 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RysiekWLKP 24.11.2018 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Witam Życzę powodzenia w realizacji. Wszystko w głowie Samoroba, wiedza jest do zdobycia lub uzupełnienia, po to miedzy innymi ten wątek. PozdrawiamRyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts