andrzej88g 23.11.2018 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Witam Zastanawiam się którędy puścić rurę z GWC na strych. Proszę jakieś sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w2000w 26.11.2018 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 Przebij się pod fundamentem garażu,zaraz przy ścianie (w rogu) wtedy wewnątrz garażu pionowo do góry,potem zakręt 90 st.pod sufitem garażu poziomo (wzdłuż ściany,pomieszczeń mieszkalnych) następnie na wysokości łazienki (bądź pokoju) na piętrze przebijasz się i w rogu danego pomieszczenia pionowo prowadzisz rurę na strych.Rurę fi 200 mm na piętrze obudowujesz płytą rigips (stracisz jakieś 30x30 cm pomieszczenia) i izolujesz rurę w zabudowie wełną mineralną albo pianą z pistoletu (tak aby termicznie i akustycznie odizolować rurę).A garażu rurę tez należy zaizolować albo wełna ze sreberkiem albo tak jw. wspomniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w2000w 26.11.2018 01:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 A tak u mnie poprowadziłem ,po skosie, pionowo nie było gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts