walent 23.11.2018 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 (edytowane) Witam, nie znam się na kominach, ciągach i cugach tp. więc proszę o pomoc Chciałbym po drugiej strony komina co jest w salonie, wybudować na zewnątrz na tarasie we winklu kominek i wpiać się do tego komina co mam go wewnątrz. (dzieli mnie tylko mur) W środku też będzie kominek. Pytanie czy mogę kominek wen. i zewn. wpiąc do jednego komina? Jeśli tak to w którym miejsku należało by się wkuć, powyżej czy poniżej t otwóru? Edytowane 25 Listopada 2018 przez walent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RobertJG 21.01.2019 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Niestety jest to niezgodne z przepisami. Do jednego komina można podpiąć jedno źródło spalania na paliwa stałe. Tylko piece gazowe można podpinać po kilka do jednego przewodu kominowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts