Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGACKA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Agacka,

Bardzo nam się Podoba Twoje rozwiązanie kominka i jego okolic, napisz jak to się sprawdza w praktyce. Czy całość przejmuje ciepło kominka.

Chcieliśmy część ciepła z parteru przeznaczyć do ogrzewania poddasza, czy jeszcze coś zostanie jak się rozejdzie po tej fajnej kominkowej konstrukcji.

Dostajesz od nas 10 punktów za pomysłowość rozwiązania i napewno coś z Twojego pomysłu zastosujemy u siebie.

Dziękujemy za inspirację

.

Pozdro

Iva prosze się poprawić! Jeśli chodzi o wizytowanie forum!

A róże sobie już niedługo pooglądasz....

poprawię się, poprawię....ale jak przeczytasz te parę zdań w dzienniku moim to będziesz wiedział skąd moja apatia....

PS.

Nie mogę sie doczekać tych róż i wszystkiego innego! :D

Agacka,

Bardzo nam się Podoba Twoje rozwiązanie kominka i jego okolic, napisz jak to się sprawdza w praktyce. Czy całość przejmuje ciepło kominka.

Chcieliśmy część ciepła z parteru przeznaczyć do ogrzewania poddasza, czy jeszcze coś zostanie jak się rozejdzie po tej fajnej kominkowej konstrukcji.

Dostajesz od nas 10 punktów za pomysłowość rozwiązania i napewno coś z Twojego pomysłu zastosujemy u siebie.

Dziękujemy za inspirację

.

Pozdro

No to jesteśmy kwita, bo Twoja kolekca ogrodowa jest dla mnie żywą inspiracją...a dotajesz za nią 20 pnkt.

Ciepła dużo jest przy samym wkładzie i szybie kominkowej, jest gdzie wygrzewać stare kości...

Pomysł z "dziurą kominkową" sprawdził sie w 100 procentach, wygoda,czystość po prostu polecam...

Aga obiecuję, że jak tylko wywlekę łapska z ziemi, to łapię za aparat,ale teraz muszę przesadzac brzózki, bo już rozwijają listki i za chwilkę będzie za późno na przesadzanie, a jeszcze mi sporo zostało....w kolejce też czekają zadołowane sosny....a na to wszystko jeszcze te 3 razy w tygodniu szkolenia...dzień jest za krótki....a w nocy za ciemno.... :lol: 8)

Ania obiecuję że będę się dobrze bawić i za Ciebie też.

A jak tam mój pupilek uszaty?

Pupilek szczęśliwy na maksa, bo w centrum uwagi, a już w kondycji prawie lepszej niż przedtem :wink:

Wącha wózek i się dziwi :lol: :lol: :lol:

Czochranko dla Kalusi! Koniecznie! :lol: