Agacka1719499039 09.02.2005 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 a może Redakcja sprezentuje Tobie szczeniaka na II zlocie np. za 7000 postów PS. Bierz się do pisania Redakcja nie jest w stanie dostarczyć wygranych nagród...więc nie czarujmy się i nie oczykujmy za dużo! A to że jestem gaduła to wiem sama... ale tak miło z Wami pisać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 gadulstwo to chyba wada, ale aktywność to napewno zaleta, a może forumowicze przywiozą jakigoś prawnuka psa Cywila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.02.2005 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 gadulstwo to chyba wada, ale aktywność to napewno zaleta, a może forumowicze przywiozą jakigoś prawnuka psa Cywila A czym na tym forum gadulstwo różni się od aktywności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 gadulstwo to chyba wada, ale aktywność to napewno zaleta, a może forumowicze przywiozą jakigoś prawnuka psa Cywila A czym na tym forum gadulstwo różni się od aktywności? odciskami na opuszkach i wytartymi znakami na klawiaturze, jak tak masz to jesteś aktywna gaduła i szczeniaczek się Tobie należy PS. nie napiszę bo się narażę a owczarek gierałtowicki może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.02.2005 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 A co to jest za zwierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 A co to jest za zwierz? to takie bigające po mojej( teściowej? ) wsi, bez rodowodu i wszystkie podobne do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.02.2005 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 A......wybacz jeśli chodzi o to marzenie to mamy dokładnie sprecyzowane!Tu chcemy dokładnie TĄ psinkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.02.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 http://www.jacentus.com/jacentus_hodowla/sprzedam/dlugowlosy02.jpgtaką psinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 09.02.2005 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Hej Aga, ja to całkiem z innej beczki Chodzi mi o ten nasyp (tzn wiem ze taki byl poziom no i tak zostalo po zebraniu ziemi ) co na nim płotek stoi. To tak zostanie? Bo ja mam taka sama sytuację - tzn niedługo będe miała bo jak mrozy puszczą to wjezdza spych - no i co z tą "górką" zrobisz? Bo ja mam jeszcze gorzej - sasiedzi bedą za płotem na tym podwyższonym terenie Nie moge sobie jakoś tego wyobrazić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2005 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 arcobaleno Póki co za płotem ,mam pole uprawne... Plan jest taki...starasować tą skarpę i jak najszybciej obsadzić! W przyszłości ma to być ściana zieleni zasłaniająca ewentualnych późniejszych sąsiadów! Sama jestem ciekawa końcowego efektu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.02.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 No tutaj cię znalazłam !!! Agacka sorki za komentarz dotyczący ilości postów contra zaawansowanie w budowie. Po prostu ja tak zrobiłam . Zaczęłam budowę i dopiero potem znalazłam forum. Jeszcze raz sorki i się nie obrażaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2005 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 No tutaj cię znalazłam !!! Agacka sorki za komentarz dotyczący ilości postów contra zaawansowanie w budowie. Po prostu ja tak zrobiłam . Zaczęłam budowę i dopiero potem znalazłam forum. Jeszcze raz sorki i się nie obrażaj.... Badi spokojnie ja nie z tych co się tak łatwo obrażają Lepiej nam opowiedz jak to u Ciebie wyglada...ale tak dokładnie ze szczególami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.02.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Oj ! Teraz wkraczam w etap wykańczania. Lepiej mi wychodzi wykańczanie siebie i mojego mężusia niż domu, ale staram się troszkę do tego przyłożyć. A tak konkretnie mam zrobione tynki wewn. i zewn., okna i drzwi zewn., wylewki , instalacje : wod-kan, elektryczną, odkurzecz i alarm. Teraz gipsujemy ściany i zabudowujemy geberity. Siedzę nad projektami wnętrz i kombinuję różne fajne rzeczy. Może założę stronę z dziennikiem budowy, bo trochę siętego już narobiło......... Mam tylko trudności ze zdjęciami Nie umiem założyć albumu w onecie. Chyba poproszę mojego syna to mi pokarze jak się to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2005 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 O dokładnie tak...zdjęcia koniecznie by się przydały!Ciekawość mnie zżera i sama będę potrzebowałą natchnienia do wykańczania się i męża! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 10.02.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 To wykańczanie jest................................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2005 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jak tylko uporasz się ze zdjęciami, konicznie daj znać...proszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Agacka Dla uwiarygodnienia- my za Korę dalismy 200 zł. Nasi sąsiedzi za jej braci- po 300 (chłopaki są droższe) Podkreślam- pieski przepięken, ale bez rodowodu (właściciele rodziców są przeciwni wszelkim wystawom). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2005 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Aniu to powiedz proszę jak znaleść dla mnie sukę owczarka niemieckiego ale kniecznie DŁUGOWŁOSEGO! Nie po mieszańcach!Rodowodu też nie chcę, wystawom też jestem przeciwna, ale chcę czystego rasowca i koniecznie z pewnego źródła! Bez chorób genetycznych i z dobrym charakterem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Aga - z tego co się orientuję to nasz związek kynologiczny nie uznaje owczarków długowosych za odrębną rasę więc i tak nie dostaniesz rodowodu. A powinno się kupować psy z rodowodem nie dlatego, żeby je wystawiać ale, żeby mieć pewność, że kupujesz zdrowego fizycznie i psychicznie psa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.02.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Maluszku Kora nie ma rodowodu ale jej rodzice mają. I jestem pewna jest zdrowia psychicznego i fizycznego Ale racja- rodowód daje najwięcej pewnosci, ze z psiakiem wszystko OK. Ja mam namiary na przepiękne szczeniaczki Beagla, z rodowodem, po pięknych i znanych w polsce rodzicach (moja kuzynka wyhodowała). Gdyby ktoś chciał proszę o kontakt. Agacka Popytam znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts