Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGACKA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Abażurki i mydelniczki będą leżały sobie zapakowane, czy już zaczniecie czegoś używać? Pytam, bo czasami sobie myślę, że chciałabym już kupić jakiś drobiazg wyłącznie z myślą o nowym domu. Żeby sobie leżało nietknięte i kusiło. Jakaś lampka? A może wazonik? A może obudowa do kominka?! :wink:

Abażurki i mydelniczki będą leżały sobie zapakowane, czy już zaczniecie czegoś używać? Pytam, bo czasami sobie myślę, że chciałabym już kupić jakiś drobiazg wyłącznie z myślą o nowym domu. Żeby sobie leżało nietknięte i kusiło. Jakaś lampka? A może wazonik? A może obudowa do kominka?! :wink:

Leży zapakowane z meteczkami...i pachnie nowością!

Nawet mi do głowy nie przyszło tego użyć już teraz... :o :o :o Toż to jak skalanie...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Znam to uczucie. :lol:

Dostaliśmy w prezencie slubnym piękny komplet przyrządów wszelakich (korkociąg, otwieracze do wszystkiego, obieraczka, łyżeczka do wydrążania owoców itp.), chromowanych z Ikei ( :lol: )

I przeleżało wszystko aż do oficjalnego chrztu w nowiuśkim domu. I z kieliszkami tak samo było :lol: :lol: :lol:

No dobra to się przyznam...u mnie jeszcze czeka zapakowane tak:

Akcesoria do grila na taras...

Podobny komplet jak u Ani...

Przedostatni nabytek z ikei - półki na buty i na czapeczki :wink:

Obrusy, narzuty-ale o tym ciiiii mój ślubny nie ma o tym pojęcia! Są takie wydatki których nie "wypada" uzgadniać.... :lol: :lol: :lol:

A i jeszcze jedne nowiutkie grabie!

U nas na razie stoi butla szampana, którą postanowiłam otworzyć dopiero na parapetówie w naszym domu. Już dwa razy były zakusy na niego, ale dzielnie obroniłam! :p

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

My z podróży poślubnej (ekspresowej :wink: )- która się odbyła rok przed wprowadzeniem do domu- też przywieźliśmy węgierskiego różowego szampana i też doczekał parapetówki :lol: :lol: :lol:

Hej Dziewczyny :D

Ja również jestem miłośniczkę IKEI :D jak zrobiliśmy remont w naszym salonie+kuchnia-( razem 16m- blokowisko) wzieliśmy trochę kasy i do Ikei(Poznań), ale poszalałam: stolik, krzesła, dywaniki, wazoniki, stroiki, fotel dla męża, półeczki...było super!!!

A jeżeli chodzi o akcesoria do nowego domu, to na półeczce, oczywiście z Ikei, stoi sobie...cygaro metrowej długości,o dużej średnicy w mahoniowym pudełku :D ( rodem z Brazylii) Mój mąż oświadczył, że jak wybuduje dom, to wypali cygaro na tarasie :D

Pozdrawiam :D

My z podróży poślubnej (ekspresowej :wink: )- która się odbyła rok przed wprowadzeniem do domu- też przywieźliśmy węgierskiego różowego szampana i też doczekał parapetówki :lol: :lol: :lol:

To dobry znak. Skoro tak, to znaczy, że szampan przynosi szczęście. Dziewczyny, kupujcie też szampany na parapetówki :p :p :p