Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGACKA - komentarze

Recommended Posts

Aga, ja to sobie u siebie strzelę fototapetę ze zdjęciem widoku Twojej działki. Ekran od strony ulicy i na nim zdjęcie, to chyba jedyne wyjście, żeby nie przyjeżdżać do Ciebie co sobotę :roll:

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

co do podjazdu ... u nnas bedzie kompleksowo robic firma ..wraz z ogrodzeniem i odwodnieniem oraz tarasem ( ostatni wymysł Henia -zrobić taras w kostce ,a nie w płytkach - nie ma bata -beda odpryskiwać )

Tola miała być na opolszczyźnie w długi weekend ???? I nie chce przyjechać ???? Slabo kusisz -Agacka !!! :wink:

Co mi tam - pomóc mogę :D ale niewielki ze mnie będzie pożytek bo ostatnio cosik zdrowie mi szfankuje :(

Maluszku co z Twoim zdrowiem?

A wiesz,że w górach staje się na nogi z dnia na dzień?

Aguś - lekarze podejrzewają u mnie astmę :( W moim wieku :o

A że w górach się nie choruje to wiem bo się w końcu w Twoich rejonach wychowałam :D

Aga, ja to sobie u siebie strzelę fototapetę ze zdjęciem widoku Twojej działki. Ekran od strony ulicy i na nim zdjęcie, to chyba jedyne wyjście, żeby nie przyjeżdżać do Ciebie co sobotę :roll:

A co stoi na przeszkodzie? Ja nie mam nic przeciw w końcu Polska nie taka duża... :wink: :lol:

Tola miała być na opolszczyźnie w długi weekend ???? I nie chce przyjechać ???? Slabo kusisz -Agacka !!! :wink:

Na opolszczyźnie powiadasz...i nic mi nie powiedziała? :o Nie mozliwe chyba nie ta Tola...

Tola?? jesteś? Szykować wyżerkę?

Aga wyżerkę możesz szykować, u mnie każdy weekend długi :wink: , więc w któryś zawitam na pewno :D

Bigos i barszczyk w zupełności wystarczy. Bigos możesz zamrozić, a barszczyk, zanim na południe dojadę, zdążysz ugotować......przy pasztecikach Kuba pomoże :wink: