tola 13.05.2005 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 No nie Toluś czyżby vitarka? I co ten pan poza tym? Na ile wycenił ? I co zaproponował? vitarka w kolorze toyoty Mira jeszcze nic nie wycenił, na razie ma wyrys działki i robi projekt, później wycena....i ewentualnie mój akcept Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.05.2005 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Koniecznie Toluś daj znać co wycenił i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 15.05.2005 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Agacka pięknie tam u Ciebie, cudnie.Na budowie pożądeczek.Jak idzie sprzedaż mieszkania?Moi rodzice sprzedają dom w szeregowcu i nie jest to łatwe, ludzie przychodzą, ogladają są zachwyceni i na tym się kończy.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.05.2005 07:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 U mnie dokładnie to samo....oglądająi na tym się kończy... Ale mamy jeszcze czas...ostateczna przeprowadzka dopiero na koniec sierpnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.05.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Aga, bidulko.....nie zmarznij pod tym namiotem .....ale może zanim wyszykują autko to zrobi się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 17.05.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witaj Agacka Przecztałam Twój dziennik podczas przerwy w pracy i mam do Ciebie trzy pytanka 1 Czy ty serio zwolniłaś się z pracy, żeby doglądać budowy??? 2. Czy te wszystki materiały o których piszesz okna, bramy itp kupowałś zanim miałaś postawione ściany?? 3. Jaką odlełośc macie od domu do najbliższego przyłacza wodno- kanalizacyjnego???? A pozatym życze udanego budowania bez niepotrzebnych niespodzianek, ciekawy domek się szykuje. pozdraiwam i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.05.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Aga - dzisiaj w radio mówili, że od jutra słonecznie i cieplutko A weekend ma być gorący :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.05.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Agacka, lepiej żebyś nie jechała w takie zimno pod namiot. Jeszcze to okupisz jakimś choróbskiem Ten samochód to znak, że jeszcze trzeba poczekać na pogodę, mówię Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.05.2005 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Witajcie kochani.... Ostatni tydzień spędziłam u siostry pod Krakowem, biegając po hurtowniach i robiąc rekonesans.... Autko już odebrane /wreszcie/ i jutro jadę do siebie....mam nadzieję że już mrozów nie będzie i wszytko będzie dobrze! Dziękuje Wam za troskę i proszę o jeszcze... Jak tylko uda mi się dorwać kompa będę pisać, pisać, pisać... A tym czasem żegnam sie gorąco i pomyślcie o mnie czasem cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.05.2005 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 1 Czy ty serio zwolniłaś się z pracy, żeby doglądać budowy??? Tak, serio,serio już od początku maja nie pracuję! Miałam jechać na początku miesiaca ,ale los zadecydował inaczej! 2. Czy te wszystki materiały o których piszesz okna, bramy itp kupowałś zanim miałaś postawione ściany?? Tak wszytko miałam kupione w grudniu,zeszłego roku...teraz tylko odebrać i wstawić! 3. Jaką odlełośc macie od domu do najbliższego przyłacza wodno- kanalizacyjnego???? Około 60 metrów jest prąd, gaz, i przyszłosciowo kanalizacja.Wodę ciągnęliśmy niestety ponad 100 metrów! A pozatym życze udanego budowania bez niepotrzebnych niespodzianek, ciekawy domek się szykuje. Dziękuję bardzo i rónież pozdrawiam! pozdraiwam i_ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.05.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Aga - widziałaś prognozy pogody na nabliższe 2 tygodnie? Ma być gorąco, w Boże Ciało ma być ponoć 30 stopni. Może też troszkę padać ale ogólnie będzie słonecznie i ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 23.05.2005 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Widać tak miałam zaplanowane odgórnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.05.2005 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 trzymaj się Aga i nie zapominaj o nas .....ja tez postaram się od czasu do czasu jakiegoś sms-ka posłać pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.05.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Dołączam się do prośby Ivo: nie zapomnij o nas A smsiki też mogę wysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.05.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Aga trzymaj się pogoda już będzie piekna Innej opcji nie ma Ja nie wyslę sms - ów bo nie mam numeru Wszystko na działce wygląda pieknie Jeszcze raz gorące pozdrowienia i pamietaj o nas daj czasami zanć co tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 23.05.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Pogoda będzie piękna - bo ja i moja dzidzia w brzuchu trzymamy kciuki A tak serio - gratulki postępów - garażyk wygląda śliczniutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.05.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 A tak serio - gratulki postępów - garażyk wygląda śliczniutko Potwierdzam i też gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.06.2005 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Jakże bym mogła o Was zapomnieć ...mowy nie ma! Jestem, żyję i przetrwałam burze i nawałnice,wichry i inne takie... Domek rośnie, choć jak dla mnie oczywiście za wolno Najaktualniejsze zdjątka powklejam jutro jak je porobię...specjalnie dla Was! Neta dorwałam okazjonalnie Przyjechał razem z moją połową do mnie na weekend! Pogoda w kratkę, rza upał raz powódź ale wszytko przebiega pozytywnie! I to najważniejsze, tak zamierzam trzymać! Dziękuję wszytkim za pamięć i dobre myśli pomagają mi trwać na swoim posterunku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 05.06.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Agacka aleś ty dzielna kobitka, nic ci nie straszne jest Podziwiam. No ale szczerze mówiac dla takich widoków warto wszystko zrobic I ty to bedziesz miala na codzień Cudo. Domek super rośnie i jakoś tak pasuje do tej okolicy Ty mówisz że nie cierpisz sprzątać A na budowie porządeczek, że ho, ho Deser wspanialy Pozdrawiam i trzymaj się cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.06.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Agacka - czy ten zachód słońca to u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts