Żelka 05.06.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 A przeprowadzka kiedy? Jakie macie plany? Dzialka bardzo ladna, piekne macie widoki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 05.06.2005 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Agacka jestem ogromnym fanem twojej działeczki i tych przepięknych widoków Fiu fiu kosa też niczego sobie. Taka kosa to moje marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.06.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 Funia, odpowiem za Agę, tak, ten zachód słońca to widok z Agi tarasu.Widziałam na własne oczy i jak tu się nie zakochać w takim miejscu do życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 06.06.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Agacka - po prostu paszczka opadła mi do kolan jak zobaczyłam ten zachód, no po prostu cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.06.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Widać Agacka, że budowa ile wzorcowo, juz niedługo zamienisz namiot na coś o wiele wygodniejszego, życze dalszego powodzenia w budowaniu i nie zapomnij o wirtulanym świecie od czasu do czasu :D pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 Agacka jak zawsze pieknie Zachód słońca cudo Budowa idzie jak burza, a Ty dzielna jak nikt na tym Forum Trzymam kciuki żeby wszystko szło zgodnie z planem życzę szybkiego zamieszkania Pamietaj o nas i pisz w miarę możliwości co tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.06.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 pięknie, pieknie, pięknie pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.06.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 przekazuję wszystkim czytającym pozdrowionka od Agi świeżutkie...tyle co odłożyłam słuchawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Aga- Tola opowiedziała mi cały przebieg Twojej budowy - JESTEŚ DZIELNĄ KOBIETĄ - trzymam za Was ( zaCiebie najmocniej) - życze spełnienia wszystkich marzeń - mam nadzieje ,że sie spotkamy i poklachamy - szkoda ,że nam w Opolu nie wyszlo spotkanie buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 zbliża się weekend... będzie nowa relacja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.06.2005 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 No pewno że będzie...w końcu komputerek i tym razem dojechał...Pogoda wreszcie przypomina cokolwiek znaczy po prostu przestało padać Są przelotne deszcze,ale co to jest w porównaniu z tym co było... Budowa człapie do przodu...już wszystkie ekipy zgodnie czekają na dach, ja też... zresztą sami zobaczycie w dzienniku! Pozdrawiam Wszystkich bardzo gorąco i przesyłajcie mi proszę dalej Wasze dobre myśli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.06.2005 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Agacka aleś ty dzielna kobitka, nic ci nie straszne jest Podziwiam. No ale szczerze mówiac dla takich widoków warto wszystko zrobic I ty to bedziesz miala na codzień Cudo. Domek super rośnie i jakoś tak pasuje do tej okolicy Ty mówisz że nie cierpisz sprzątać A na budowie porządeczek, że ho, ho Deser wspanialy Pozdrawiam i trzymaj się cieplo Ja wiem czy dzielna...walczę jedynie o swoje... a porządeczek na budowie to zasłua mojej wzorowej "jak dotąd" ekipy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.06.2005 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Agacka - czy ten zachód słońca to u Ciebie? Jak powiedziała Tola...oczywiście że u mnie..pęknę z dumy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.06.2005 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 A przeprowadzka kiedy? Jakie macie plany? Dzialka bardzo ladna, piekne macie widoki!!! Więc jeśli chodzi o przeprowadzkę to nie wiem czy nie nastąpi wcześniej niż planowaliśmy,bo mamy kupca na mieszkanie już prawie na 100 % i jak będzie trzeba to wyprowadzimy się wcześniej znaczy przed wrześniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.06.2005 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Agacka jestem ogromnym fanem twojej działeczki i tych przepięknych widoków Fiu fiu kosa też niczego sobie. Taka kosa to moje marzenie Kosa sprawdza się znakomicie i jestem pełna podziwu dla niej z dnia na dzień...radzi sobie z wszystkim co napotka na swojej drodze a u mnie póki co nie są to miłę rzeczy...jak to na budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.06.2005 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Agacka - po prostu paszczka opadła mi do kolan jak zobaczyłam ten zachód, no po prostu cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.06.2005 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Widać Agacka, że budowa ile wzorcowo, juz niedługo zamienisz namiot na coś o wiele wygodniejszego, życze dalszego powodzenia w budowaniu i nie zapomnij o wirtulanym świecie od czasu do czasu :D pozdr m. Namiot jest nie do zastąpienia, choć pewnikiem z czasem zostanie wyparty przez o wiele wygodniejszego... Pamiętam o Was cały czas choć wcale nie jesteście tak bardzo wirtualni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.06.2005 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Agacka jak zawsze pieknie Zachód słońca cudo Budowa idzie jak burza, a Ty dzielna jak nikt na tym Forum Trzymam kciuki żeby wszystko szło zgodnie z planem życzę szybkiego zamieszkania Pamietaj o nas i pisz w miarę możliwości co tam u Ciebie Jaka tam dzielna..ja tu tylko wilki jakieś przeganiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.06.2005 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 przekazuję wszystkim czytającym pozdrowionka od Agi świeżutkie...tyle co odłożyłam słuchawkę Bardzo dziękuję za przekaz i polecam się na przyszłość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.06.2005 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Aga- Tola opowiedziała mi cały przebieg Twojej budowy - JESTEŚ DZIELNĄ KOBIETĄ - trzymam za Was ( zaCiebie najmocniej) - życze spełnienia wszystkich marzeń - mam nadzieje ,że sie spotkamy i poklachamy - szkoda ,że nam w Opolu nie wyszlo spotkanie buziaczki Poklachanie jak najbardziej aktuale, a że w Opolu nam nie wyszło...no cóż teraz będziesz miała ciut dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts