Agacka1719499039 02.09.2005 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 Hello, "...Wczoraj testowałam mój nowiuteńki odkurzacz do mycia podłóg... " Co to za odkurzacz??? Gdzie go można kupić??? Za ile? Jaka firma??? Poproszę. Pozdrawiam, Odkurzacz firmy hoover dałam za niego 1.100zł a kupiłam go w miejscowej hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.09.2005 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2005 dzięki Agacka, żona się ucieszy , choć mój portfel mniej... pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.09.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2005 Cuuuuuuuuuuuuuudo Właściwy dom we własciwym miejscu Coraz piękniej u ciebie się robi w twoim domku Oj coś mi się wydaje że wycieczki zwiedzających będą do was ciągnąć sznurem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.09.2005 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 dzięki Agacka, żona się ucieszy , choć mój portfel mniej... pozdrawiam, samo życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.09.2005 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Oj coś mi się wydaje że wycieczki zwiedzających będą do was ciągnąć sznurem drukuję już bilety wstępu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.09.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 A rezerwację na bilety już przyjmujesz? Nie będę orginalna jak powiem , że masz piękny domek. Powiedz czy podłogi masz z desek sosnowych i czym je będziesz zabezpieczać? Kiedyś pisałyśmy na temat woskowania, czy to nadal Cię interesuje, bo mamy nową metodę polerowania wosku pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.09.2005 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Edzia jak dawno Cię nie widziałam... Deski zamówione były sosnowe, ale stolarze co kładli to powiedzieli mi,że sosny to tam ani jednej nie ma....tylko jodła i świerk... , wiesz ja się totalnie nie znam i szlag mnie trafia na coś takiego... Co do wosku to oczywiście będzie, ale nie na podłogach...na podłogach położyłam tymczasowo wodorozcieńczalną farbę, żeby mi dechy przez pierwsz lata nie zaszły brudem...a potem dokrecanie, cyklinowanie i jakaś utwardzalna... A ściany będę zapuszczać bejcą i woskować...ale będzie ślicznie ...kiedyś tam, więc bardzo proszę o wszytkie sposoby... Pozdrawiam gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.09.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2005 Aga, no stół w jadalni cudnisty, krzesełka też....krokieciki już serwowałaś?....na wspomnienie tych w Opolu ślinka mi kapie na klawiaturkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.09.2005 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Tola na krokieciki nie mam zupełnie teraz czasu, zaserwowałam spagetii z przepysznym winem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.09.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 No i co ja Wam poradzę... Maksiu gdzieś zaginął...nie mam już gdzie wklejać swoich zdjęć... Gekonku, zdjęcia wklejasz tu: http://imageshack.us/ Nie ma lepszego serwera, a i Maksiu trochę odetchnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.09.2005 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Gekonku, zdjęcia wklejasz tu: http://imageshack.us/ Nie ma lepszego serwera, a i Maksiu trochę odetchnie Bardzo dziękuję...będzie na zaś...póki co nie męczę Maksia i wklejam zdjęcia na abum w onecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 06.09.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Masz Bosko, az chce sie mieszkać. Zazdroszczę Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.09.2005 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Masz Bosko, az chce sie mieszkać. Zazdroszczę Wam. Buduj, buduj a nie zazdrość... Ja już chcę odpocząć...padam pomalutku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.09.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2005 Nasrój przy kolacji musi być wspanały Jeszcze jak serwujesz tak pyszne dania jak pisze Tola to ho ho Można sie niźle rozmarzyć oglądając twoje zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.09.2005 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Nasrój przy kolacji musi być wspanały Jeszcze jak serwujesz tak pyszne dania jak pisze Tola to ho ho Można sie niźle rozmarzyć oglądając twoje zdjęcia Tola to niezwyle miła kobieta...wiec nie wiem czy można jej tak bardzo wierzyć... Ale nastrój żrzeczywiscie był niesamowity... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 07.09.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Agacka Gdzie mogę zobaczyć Twój stół? Szperam i szperam i chyba jakaś niezaradna jestem, bo nigdzie go znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 07.09.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Oszszszszszsz .. Agacka, wykończysz nas tu swoim wykańczaniem. Kobieto, to ma być dom a nie bombonierka !! Tak się nie robi, wrzuć jaką parszywkę ( śmieci, dziura w ścianie, skacowany glazurnik i inne podobne ) żeby nas odetkało co nas zatkało. Przepiękny dom, przecudna okolica, fantastyczne wykończenia. Zgięło mnie w pół z zazdrości. Ot i tyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.09.2005 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Agacka Gdzie mogę zobaczyć Twój stół? Szperam i szperam i chyba jakaś niezaradna jestem, bo nigdzie go znaleźć nie mogę Aniu na moim dzienniku budowy! Jest przecież...chyba zaraz sprawdzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.09.2005 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Oszszszszszsz .. Agacka, wykończysz nas tu swoim wykańczaniem. Kobieto, to ma być dom a nie bombonierka !! Tak się nie robi, wrzuć jaką parszywkę ( śmieci, dziura w ścianie, skacowany glazurnik i inne podobne ) żeby nas odetkało co nas zatkało. Przepiękny dom, przecudna okolica, fantastyczne wykończenia. Zgięło mnie w pół z zazdrości. Ot i tyla. Oj Ziabko rozpieszczasz Ty mnie takimi słowami...pijany był a iowszem pomocnik elektryka i to tak bardzo żeledwo trawiał w maizel...nie wywaliłam go tylko z litości,ale powiedziałam elektrykowi co o tym myślę... Śmieci też już nie ma... wywieźli mi cały kontener za 220 zł! wiec musisz poczekać aż dorobię nowych...ale postaram się sprostać wymaganiom... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 07.09.2005 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2005 Oszszszszszsz .. Agacka, wykończysz nas tu swoim wykańczaniem. Kobieto, to ma być dom a nie bombonierka !! Tak się nie robi, wrzuć jaką parszywkę ( śmieci, dziura w ścianie, skacowany glazurnik i inne podobne ) żeby nas odetkało co nas zatkało. Przepiękny dom, przecudna okolica, fantastyczne wykończenia. Zgięło mnie w pół z zazdrości. Ot i tyla. Oj Żabeczko........ oj oj oj.......... Słyszałem kiedyś taką teorię że ludzie czują się szcześliwi dopiero wtedy kiedy mają więcej i lepsze niż inni z ich otoczenia. I naprawdę niewiele znam osób które szczerze potrafią cieszyć się sukcesem innych. To... To smutne jest przecież... Agusiu - życzę Ci żebyś nie miała ani jednej dziury w ścianie, ani grama zbędnych śmieci, ani jednego wroga. Pozdrawiam. I pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts