AgnesK 19.09.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Ściany: nie będzie regipsów...będą dechy szerokie kładzione w poziomie Stół: kupiony w Ikea za 900zł do tego 12 krzeseł też z Ikei po 150/szt. Sunia: Aga, jak zobaczyłam zdjęcie stołu zawołałam Radka i powiedziałam: "patrz, wygląda prawie tak jak nasz wypatrzony w Ikei" (wypatrzony już przed 2 laty ) "ino taki jakiś ładniejszy" Aleś mnie ucieszyła Bałam się pytać czy to Ikea, bo wygląda na taki, wiesz, kurcze, jak nie z Ikei Też taki będziemy mieli. krzesła też Dechy na scianach - kurcze, bomba. Zdjęć duużo wklejaj proszę. Pozdrowienia A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.09.2005 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Byłam u weta... więcej tam nie pójdę...to gorzej niż u lekarzy...mają kontrakty popodpisywane jak nic z dostawcami jedzonka dla zwierzą... Na moje pytanie co dwać jeść...tylko suchą karmę royal... - a może coś z puszki nppedigri? -o nie polecam ale sucha karma royal... - a może surowe mięso... -no wie pani, robaków dostanie nie to co po suchej karmie royal... -czasami mleko? -zupełnie niepotrzebne royal wzupełności wystarczy... Miałam ochotę ją opluć! Z tego wszytkiego nie dowiedziałam się nic... wtrynili mi tylko tabletkę na odrobaczenie a właściwie Kali do pyska, bo jak w książeczce nie ma to pewnie ma robaki...po tym innym jedzeniu. Jedyna korzyść : Kala waży 7 kilo i 10 deko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.09.2005 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 no tak zapomniałam, że tam trzeba haracz zapłacić, żeby mieć pełen dostęp. eee tam.... jest jeszcze dogomania, wetserwis i wiele innych. na pewno coś znajdziesz. a podaną przez siebie link przeglądałam i naprawdę co pies to, inaczej. trafiają się nawet 40kg wielkoludy Czupurku, gdzieś wyczytałam, że onki długowłose mogą być nawet do 10 kilo większe od tych "na jeżyka"...potwór mi rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.09.2005 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Agacka Na najwcześniejszych zdjęciach Kora miała jakieś 3 miesiące, no może 3,5. Nie pamiętam Ale jeden z jej braci zza płota miał klapnięte uszka chyba do 7 miesiąca. Nie matrw się! Ucha niedługo stana i wtedy będzie Ci szkoda, ze już nie są tak słodko klapnięte Jak się dziś przebudziła w biurze to miała oba uszy na sztorc, co prawda za chwilkę jej klapły ale widok był cudowny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.09.2005 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Agnes staram się dużo wklejać, znów mi się zapcha kolejny album na onecie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 20.09.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witaj Agacka Już nie raz mówiłam, że pięknie mieszkasz ta okolica powala na kolana, a psiak cudny, mój jak był mały wyglądał identycznie szkoda, że szczeniaczki rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 20.09.2005 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ja też chcę takie jeziorko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Agacka łazienki fajne ale powiedz czy u ciebie jest coś nie fajnego bo ja jakoś nie widzę Ciekawy pomysł z tą pralką na półce czy jakoś specjalnie jest zamontowana bo pralka to trochę chyba waży Na temat początku dnia w tak cudnymmiejscu nie powiem nic bo ...brak słów Kobieto znalazłaś chyba najcudniejsze miejsce na dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.09.2005 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Witaj Agacka szkoda, że szczeniaczki rosną ja wiem...jak są duże to przecież też są cudowne i pocieszne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.09.2005 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Ja też chcę takie jeziorko! z tego co wiem...są jeszcze w okolicy wolne działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.09.2005 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Agacka łazienki Ciekawy pomysł z tą pralką na półce czy jakoś specjalnie jest zamontowana bo pralka to trochę chyba waży pólka zazbrojona w ściankach drutami...przetrzyma wszystko, a pralka też jakaś takaułożona i nie skacze w czasie wirowania... Kobieto znalazłaś chyba najcudniejsze miejsce na dom jak się czegoś szuka zawzięcie to jest duża szansa ,że się znajdzie...tylko najpierw trzeba wiedzieć co się chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Tak tak tylko czemy nie każdy ma tyle szczęscia do miejsca na dom A szuka każdy No ale chyba nie każdy ma wystarczjąco dużo cierpliwosci by szukac do skutku i wybiera to co jest choć nie zawsze jest to wymarzone miejsce na dom Ja tak zrobiłam nie jest to spełnienie moich marzeń ale lubie już to miejsce gdzie rośnie mój dom jednak w podświadomości mam wciąż brzozowy zagajnik na odludziu Agacka naprawdę należa ci sie takie widoki po tym co przeżyłaś w oczekiwaniu aż tu zamieszkasz Podziwam cię za to Jesteś wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdaśP 20.09.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 AdaśP napisał: Ja też chcę takie jeziorko! z tego co wiem...są jeszcze w okolicy wolne działki Szkoda, że mam tak daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.09.2005 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Andrzejka raczej szeroka ....mówię Ci nic wielkiego, tylko sam mój upór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.09.2005 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 AdaśP jak się przeprowadzisz będziesz miał blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 20.09.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2005 Andrzejka raczej szeroka ....mówię Ci nic wielkiego, tylko sam mój upór! Tak tylko twój upór ale jaki uparty ten upór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.09.2005 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 upaty to prawda jak ten osioł, albo coś tam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 21.09.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 no niestety, to przykre z tym wetem ale zjawisko i znane u ludzkich lekarzy.jak masz możliwość idź do innego, może trafi się jakiś nie związany mocno z daną firmą, albo ma jeszcze trochę rozsądkujak nie - zostaje wyczucie i konsultacje w necie na forachpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.09.2005 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 dziś Kala apropo diety ryal włąśnie zjada świniaka zaczęła od ucha zobaczymy na czym skończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.09.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Gekonku, Kala PRZECUDNA!!! Będzie z niej wilczyca na schwał, bo ma grube łapska Co do żywienia: mleka, serów twarogowych, choć pewnie lubi, nie dawaj. Chyba że kozie. Psy nie mają jakichśtam enzymów, by trawić krowie białko. Teraz jestem mądra, bo sama dawałam to jako przysmak mojemu Monsterowi i potem wyglądał jak po inwazji komarów Z wieprzowiną też uważaj, bo lubi uczulać i generalnie nie nadaje się na pokarm dla psów. Od czasu do czasu możesz kupić Kali gicz wołową, albo cielęcą, wyprażyć w piekarniku i dawać do zabawy i gryzienia. Każde surowe mięso, które jej podasz, musisz wcześniej sparzyć. Pod żadnym pozorem nie kupuj karmy Chappi! Leczyliśmy naszego bullka na zapalenie mięśni, nocami kwiczał z bólu, przy każdym ruchu... Aż okazało się, że to nie żadne mięśnie, czy stawy, ale kolka po tej karmie i podobno parę psów straciło po niej życie. Doszli do tego weterynarze, gdy zaczęli leczyć psy z podobnymi objawami i wszystkie jadły "paszteciki" Chappi. Niedrogą, a dobrą karmę robi Purina, ale odkryliśmy coś lepszego. "DUDA", firma mięsna z Sosnowca, zaczęła produkować suchą karmę, którą sprzedaje w swoich sklepach firmowych. Jest i tania, i dobrej jakości. W Krakowie mają duży sklep na Pilotów, obok banku Lukasa. Czy ja już pisałam, jak bardzo zachwycił mnie Twój dom? A jeszcze gdy położysz mu drewno, już nie będę wiedziała jak oddać mój zachwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts