Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGACKA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ania oczywiście że możesz...Kala i ja będziemy dumne, choć Twoja Kora była zawsze dla nas inspiracją...

a'propo kiedy będą jakieś nowe zdjątka...?

I co tam nowego?

Aga jeśli chodzi o robienie z siebie widowiska to powinnam magistra zrobić... :wink:

I tak trzymaj :lol:

Jeśli masz aż taki duży talent w tym kierunku...

:wink: :wink:

U mnie Agacka wszystko gra. Ogólnie :lol:

Bo w szczególe to różnie :wink:

Leniuchuję, bo małe mi tętniczki udowe uciska i kończyny mnie rwą czasem pieruńsko :-?

No i rośnie to małe, kurczę - po tatusiu :wink:

Jak już napisałam w rekordach, wyglądam jak tłusta foka i nie wiem, czy już powinnam tak wyglądać.

Ot, takie głupie zmartwienia :lol:

Rekord wpisów w klubach :wink:

Z tym zabieraniem urody to rzeczywiście prawda?

To ja już nic nie wiem. czasem widzę w lustrze zmęczoną twarz potwora, a czasem Bartek się zachwyca moją ekhm... "urodą".

To co to będzie? Chłopak czy dziewczyna? Hę? :wink:

u mnie mała mi nawet za dużo urody nie ukradła, ale Kubuś mnie wypięknił nie powiem... :oops: , już potem do tego nigdy nie wróciłam...

a tak w ogóle to najlepiej zrób sobie USG już nawet nie o płeć chodzi tylko o sprawdzenie czy wszystko gra ...ja taki błąd popełniłam przy Kubusiu...mało się nie udusił, a mnie prawie na żywca pocieli...tak tylko ku przestrodze!

Łomatko! :o :o :o :-?

A na USG idziemy 12 października. Mój lekarz jest - uważam - doskonały pod względem terminów na oglądanie i sprawdzanie czy wszystko OK.

Choć ciągle powtarza, że OK to będzie jak urodzi się zdrowe dziecko, wcześniej można mówić tylko o poprawności badania.

No i ma rację, niestety.