Agacka1719499039 10.10.2005 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 miłego weekendu i sprawdź w moim dzienniku jaki mam kolor tynku na domku Ach te tynki, ach te okiennice...ach ten ogródek...ach,ach,ach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.10.2005 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Podejrzałem sobie balkon i też mi sie spodobał pomysł. Proste w wykonaniu (tyle że trzeba dokładności i cierpliwości) a efektowne. Też muszę gdzieś go wykorzystać tylko jeszcze nie wiem gdzie bo nie mam balkonu zawsze możesz sobie zrobić płotek w ogródku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.10.2005 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 A ja jeszcze w sprawie odkurzacza: co to znaczy z tą wydajnością? To znaczy, że po iluś metrach przestaje myć? A po drugie czy zbiera też sierść? Nie buntuje się, przedstawicie wytłumaczyli mi, że przy większych powierzchniach trzeba się więcej nakłopotać, bo wody dolać itp...mnie to nie przeszkadza Moja mała się jeszcze nie leniła, ale pewnie jej już jakaś siersć wypadła, w każdym razie nic sie nie wala po myciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 14.10.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Agacka ale u ciebie klimaty I wszystko na raz, balkonik miodzio, można w ten ażurowy wzorek patrzeć dla ukojenia duszy i ciała, Zaluzje drewniane też pięknie światło rozpraszają A ten spust do rynienn to całkiem orginalny, myślałam, ze takich się nie stosuje w dzisiejszych czasach zresztą pewnie moje okolice to pod tym względem są do luftu bo nigdy takiego spustu nie widziałam w rzeczywistości a wygląda fajnie Zasatanawia mnie jaki dzwięk wydaje woda po tym spuście cieknąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 14.10.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Oj , skręca mnie w dalszym ciągu. Bo motywy marzeń widać te same. Wielce paradny jest balkonik Piękna prostota z wyjątkową grą światła. Ale dziabnę w miętkie ( znaczy wywalę co mi się nie bardzo widzi ) W tej cudnej urody niebieskiej łazience drewniana zawieszka na papier.. W całości może to wygląda ładnie jak współgra z innymi drewnianymi detalami, ale pikniej współpracował by element chromowany z przyciskiem spłuczki.. Być może nie obejmuję całości i się czepiam ( z całą życzliwością na zasadzie upierdliwości babci - by czapkę na łeb naciągnąć bo wieje ) Interesuje mnie możliwość przykominkowa . Znaczy się wpływ wystawienia kolan na możliwość korzystania z ciepełka. I jak mocne są brzegi by nie ulegały oszczypaniu/ uszkodzeniu . Ale bynajmniej elementy resztek po grzebaniu w kominku pozostają w ukryciu obniżenia i nie mają szans na wędrówkę po domu ! Strasznie lubię wędrówkę po Twoich włościach. Oj strasznie.. I zapewniam że zawsze wycieram dokładnie buty. Zachwycona ( a jakże ) i skręcona ( także ) Ziabisława Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2005 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Zasatanawia mnie jaki dzwięk wydaje woda po tym spuście cieknąca Póki co dudni o pustą dziurę betonową... ale docelowo zasypiemy je ślicznym żwirkiem i będzie cichy plusk...kojący skołatane nerwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2005 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 W tej cudnej urody niebieskiej łazience drewniana zawieszka na papier.. W całości może to wygląda ładnie jak współgra z innymi drewnianymi detalami, ale pikniej współpracował by element chromowany z przyciskiem spłuczki.. Być może nie obejmuję całości i się czepiam ( z całą życzliwością na zasadzie upierdliwości babci - by czapkę na łeb naciągnąć bo wieje ) Interesuje mnie możliwość przykominkowa . Znaczy się wpływ wystawienia kolan na możliwość korzystania z ciepełka. I jak mocne są brzegi by nie ulegały oszczypaniu/ uszkodzeniu . Ale bynajmniej elementy resztek po grzebaniu w kominku pozostają w ukryciu obniżenia i nie mają szans na wędrówkę po domu ! Ziabisława Kochana Ziabisławo... Co do łazienki niebieściutkiej...odczucia jak najbardziej słuszne...ale do czasu... jak zrobię wreszcie drewnianą podbitkę to te odczucia się ulotnią Brzegi kominka : dechy o grubości 3 z kawałkiem są na tyle mocne,że jeszcze się nie obgryzły,a po obrobieniu będą jeszcze do tego esetyczne i ładne, póki co są obcięte bele jako i czekają na lepsze czasy... Resztki kominkowe faktycznie nigdzie się nie walają...chyba ,że moje dzieci i nowo nabyty piesio tzw.moja ukochana cipuchna właśnie tam urzadzają sobie zabawy...wtedy nie ma mocnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 14.10.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Witanko siostrucha Bosssko bossko nic dodać nic ująć.. a lepsze czasy są tuż tuż.. bo wszak Domek Marzeń już jest i to zamieszkały i do tego piesia gratis A brzegi kominka zostaw do testowania dla mojego Grzesia bo wszak aparat testujący właśnie się wyżyna Żaluzje... Ach żaluzje!! brak jakich kolwiek aluzji a te łancuchy to sama przetestuje buziole siarczyste Madziol+Grzesio Wedelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Boowa 14.10.2005 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Witaj Agacko mam pytanie odnośnie drewnianych podłóg na piętrze.. czy możesz zdradzić jaką grubą masz tam izolację i jak gruba jest wylewka? mam problem jak to rozwiązać u siebie bo oczywiście też chcę mieć dechy.. Te co masz u siebie są sosnowe? Jeżeli tak, to czy nie wydają Ci się za miękkie? Druga sprawa to łańcuchy spustowe do rynien - z czego są i jak są zachaczone w leju spustowym.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2005 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Witanko siostrucha Bosssko bossko nic dodać nic ująć.. a lepsze czasy są tuż tuż.. bo wszak Domek Marzeń już jest i to zamieszkały i do tego piesia gratis A brzegi kominka zostaw do testowania dla mojego Grzesia bo wszak aparat testujący właśnie się wyżyna Żaluzje... Ach żaluzje!! brak jakich kolwiek aluzji a te łancuchy to sama przetestuje buziole siarczyste Madziol+Grzesio Wedelek Zapraszam i czekam na testera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 14.10.2005 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2005 Witaj Agacko mam pytanie odnośnie drewnianych podłóg na piętrze.. czy możesz zdradzić jaką grubą masz tam izolację i jak gruba jest wylewka? mam problem jak to rozwiązać u siebie bo oczywiście też chcę mieć dechy.. Te co masz u siebie są sosnowe? Jeżeli tak, to czy nie wydają Ci się za miękkie? Druga sprawa to łańcuchy spustowe do rynien - z czego są i jak są zachaczone w leju spustowym.. jest tak...strop lany zbrojony, na to gruba folia budowlana, na to wełna 10 cm na to znów folia tym razem cienka taka żółta i na to dechy 3,2 standardowa podłogówka... zamawiałam dechy sosnowe, ale majstry jak kładli mówili,że tam nie było ani jednej sosny tylko sama jodła ... za miękkie nie są bo są utwardzone lakierem, a my chodzimy na bosaka...aż tacy cięższcy nie jestesmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 15.10.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2005 Ech, schody, schody... Zazdroszczę, zazdroszę Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 16.10.2005 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Jutro ciąg dalszy budowania schodów, a zaraz potem będą zdjęcia...i będę czekała na opinie i komentarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.10.2005 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 To ja po obejżeniu zdjęć z wielką przyjemnością wyrażę swoją opinię w twoich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2005 Czekam na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.10.2005 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 melduję się szybciutko, bo dzis dzień nadzoru nad wykończeniem schodów więc trzeba zachować czujnośc i być na "miejscu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Pilnuj pilnuj a potem zdaj relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 17.10.2005 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 zdać relację już mogę...dolny bieg załozony,środkowy podest też, górny podest założony, teraz się montuje górny bieg schodów całe 5 sztuk...potem tylko całośc domalowana i polakierowana, 2 godziny i wyschną! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.10.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 I już będą zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2005 Czyli wieczorem oględziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts