Agacka1719499039 18.10.2005 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 tab dzieki... umuwalka w nieieskiej łazience jest takasama jakw naszej zielonej... kupiona na przecenie w Leroy Merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIXI I DIXI 18.10.2005 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Schody śliczne, jak cała CHATKAmożesz napisać z jakiego drewna i ile kosztowały - chociaz na privachatka robi się coraz ładniejsza i juz ma duszę pozdrawiamy Pixi i Dixi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.10.2005 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Schody śliczne, jak cała CHATKA możesz napisać z jakiego drewna i ile kosztowały - chociaz na priva chatka robi się coraz ładniejsza i juz ma duszę pozdrawiamy Pixi i Dixi Konstrukcja schodów z jodły a stopnie z sosny, wszystko oczywiście klejone,bejcowane i lakierowane utwardzaczem... Całkowity koszt: robocizna + materiał 3.500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PIXI I DIXI 18.10.2005 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 dzieki wielkie za informacje, pozdrawiamy jeszcze raz bardzo serdeczniePixi i Dixi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.10.2005 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Mi również bardzo podobają się schody. U mnie też mają być drewniane...mam nadzieję, że kiedyś będą. ALE TWÓJ PIESEK JEST PRZEŚLICZNY!!!!!Wytarmosiłabym ją po tej czuprynie z tyłu głowy, wycałowała i wytuliła.....Skoro na zdjęciu tak uroczo wygląda, to wyobrażam sobie, jaka musi być na żywo.Chcę pieska!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.10.2005 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Chcę pieska!!!!! Zasadniczo jest to sunia i wiesz co...jak się ma dom...to nic nie stoi na przeszkodzie mieć pieska! Zanjdzie się miejsce i dla niego...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.10.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 Schody śliczne, jak cała CHATKA możesz napisać z jakiego drewna i ile kosztowały - chociaz na priva chatka robi się coraz ładniejsza i juz ma duszę pozdrawiamy Pixi i Dixi Konstrukcja schodów z jodły a stopnie z sosny, wszystko oczywiście klejone,bejcowane i lakierowane utwardzaczem... Całkowity koszt: robocizna + materiał 3.500zł. To chyba nie tak drogo Przynajmniej taniej niz mi sie wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.10.2005 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 To chyba nie tak drogo Przynajmniej taniej niz mi sie wydawało Teraz jak się kredyt pokończył to dla mnie wszystko drogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.10.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Gekonku, nie mogę się napatrzeć na Twoją sunię. Jest przecudna! Nawet nie wiedziałam, że w mojej gminie jest hodowla takich pięknych psów Jak Ty ją znalazłaś? A co do klimatów drewnianych, mamy identyczny gust Z tym że Ty masz już "z górki", a przede mną wszystko. Ale ma to swoje dobre strony, bo będę mogła korzystać z Twoich doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.10.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 No i jak tu nie być miłośnikiem Kali http://foto.onet.pl/upload/10/88/_543565_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 19.10.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Agacka Ale cudne łapska ma Kala! I w ogóle jest taka, że tylko - za przeproszeniem - siusiać z radości, jak się na nią patrzy Schody przepiękne! Też mi się coś takiego właśnie marzy... Tylko niestety chyba będą musiały mieć barierki, moja rodzina jest w stanie rozrodczym i maluchów u nas będzie, oj będzie przez najbliższych pare lat. No ale może potem, jak się już pożenią... Naprawdę - SCHODY MASZ REWELACYJNE! Gratuluję! Jak zresztą wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.10.2005 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Gekonku, nie mogę się napatrzeć na Twoją sunię. Jest przecudna! Nawet nie wiedziałam, że w mojej gminie jest hodowla takich pięknych psów Jak Ty ją znalazłaś? A co do klimatów drewnianych, mamy identyczny gust Z tym że Ty masz już "z górki", a przede mną wszystko. Ale ma to swoje dobre strony, bo będę mogła korzystać z Twoich doświadczeń O własnie to miałam mówić korzystaj do woli i niech o tylę będzie Ci łatwiej...! Sunię znalazła moja siostra z ogłoszenia na kleparzu Jak ja się jej za to odwdzięczę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.10.2005 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 No i jak tu nie być miłośnikiem Kali http://foto.onet.pl/upload/10/88/_543565_n.jpg No nie wiem ja jestem jej największym miłośnikiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.10.2005 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Agacka Ale cudne łapska ma Kala! I w ogóle jest taka, że tylko - za przeproszeniem - siusiać z radości, jak się na nią patrzy Schody przepiękne! Też mi się coś takiego właśnie marzy... Tylko niestety chyba będą musiały mieć barierki, moja rodzina jest w stanie rozrodczym i maluchów u nas będzie, oj będzie przez najbliższych pare lat. No ale może potem, jak się już pożenią... Naprawdę - SCHODY MASZ REWELACYJNE! Gratuluję! Jak zresztą wszystkiego Łapska ma cudne to prawda...tylko znów jej uszy padły A co do schodów i dzieci, to i tak czy z barierką czy bez są niebezpieczne, więc zostaje i tak je grodzić i tak...poszłam po prostszej lini oporu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Kala sliczniutka, taka słodka tylko czochrac za uchem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.10.2005 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 tym klapniętym...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.10.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 Aguś, Miś Uszatek też jedno klapnięte miał i jaki kochany był.A czochrać to za jednym i za drugim...ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 tym klapniętym...? Widze że smuci klapniete ucho, jeszcze będa stały pieknie dwa zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 19.10.2005 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 smuci to duże słowo...ale już jej tak ślicznie stały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 smuci to duże słowo...ale już jej tak ślicznie stały... Będą stały zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts