Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGACKA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co do Kali, to trudno tu coś powiedzieć. Tu trzeba usiąść i podziwiać. I powstrzymać się od głaskania monitora. Jest jak zabawka, cudo. A skoro uszy już zaczęły stać, to znaczy, że staną. Z tego co pamiętam to powinniści unikać głaskania jej po uszach, zanim dobrze się nie wyprostują i usztywnią. Tak mi kiedyś tłumaczyli przy naszej suni.

A ja o żaluzjach. Bo mój mąż się uparł, że chce a ja się nie bardzo chciałam zgodzić. Ale jak zobaczyłam te Twoje to chyba jednak się złamię. Są piękne! Ale mam pytanie: czy po podsunięciu do góry nie zajmują za wiele miejsca, w sensie czy nie zabierają dużo szyby....No wiesz o co mi chodzi... :-?

Schody też piękne. Gratuluję.

Jagna moje okno z żaluzjami drewninymi są nieotwieralne...więc mi nie przeszkadza,że nie da się ich podciągnąć do samego końca...nie mniej jednak gdyby były otwieralne, to musiała bym kupić dłuższe...tak się śednio liczy o jakieś 20% wiecej tyle zabierają po podciągnięciu...ale za to są śliczne...sama się nie spodziewałam :oops: :lol:

Agacko w trakcie podziwiania Twojego domku natknęłam sie na prezentowany przez Ciebie odkurzacz Hoover. Mam pytanie, czy to cudo nadaje sie również do mycia podłóg drewnianych ? Nie ukrywam, ze przeraża mnie perspektywa macia szmatą 200 m.k. Mop umyje tylko z grubsza, na codzien moze być, ale raz w tygodniu to by sie przydało porządnie...

W dalszym ciągu jesteś zadowolona ze swojego zakupu?

W moim domu większą część podłóg pokrywają dechy! Są one jednak pomalowane! Co powoduje,że woda mocząca szczotki nie wsiąka w nadniarze w nie. To jest dokładnie to samo co byś myłą swoje podłogi szczotką ryżową i wodą z płynem...porównywalny efekt!

Z zakupunadal jestem zadowolona...sprzątam nim raz tygodniu!

Agacka drzwi fajne 8)

Wiesz twoje ściany tez jakoś wkomponowały się w całośc :-? :wink: :wink: :lol: :lol:

Nie będzie ci żal zmieniać ich na coś innego :roll: :wink: A tak w ogóle to planujesz na ściany :roll: :-?

A widok to cudny 8)

Wy to macie szczęście w takim pięknym zakątku mieszkać :roll: 8)

Ja to mogę pomarzyć no i oczywiście pooglądać wasze zdjecia czasami 8)