Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGACKA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

pieknie, pieknie...obejrzałam wszystkie zdjątka....i pomyslałam sobie - czemu my nie pomyslelismy o dobrym oswietleniu zewnetrznym ? :-?

....bysmy mieli pieknie jak Agacka.....a, nie...zapedziłam się...i tak by nie było tak pięknie....bo przeciez okolica nie tak urocza :wink: :lol: :lol:

pozdrawiam serdecznie i udanych "zjazdów" ;-)

....bysmy mieli pieknie jak Agacka.....a, nie...zapedziłam się...i tak by nie było tak pięknie....bo przeciez okolica nie tak urocza :wink: :lol: :lol:

oj Iva, Iva...przecież u Ciebie jest pięknie! TYlko na Twój sposób a Twoich okiennic zazdroszczę Ci bardzo, bardzo!

Ja też zazdroszczę i kombinuję jakby u nas dać takie okiennice. Ale nie da rady - mamy wykusze. :(

O kurka jasna Agacka! :o :o :o

A ja myślałam, że mam pomysłowe oświetlenie domu...

Gębula mi się otwarła i zamknąć nie chce :lol:

Stanowczo wnosze do moderatorów forum o udostępnienie ikonki OPADNIĘTEJ KOPARY :lol:

A jak Kalusi ślicznie uszka stoją!!!!

A pamiętam, że się martwiłaś :wink:

Pozdrowionka!

Ślicznej zimy Wam życzę!

Ale to macie przecież jak w banku :wink:

O kurka jasna Agacka! :o :o :o ...

A jak Kalusi ślicznie uszka stoją!!!!

A pamiętam, że się martwiłaś :wink:

Pozdrowionka!

Ślicznej zimy Wam życzę!

Ale to macie przecież jak w banku :wink:

Aniu jak miło Cię gocić u mnie...i cieszę się, że moja chałpka Ci się podoba...bo mi też...tak w tajemnicy... :oops:

A Kalusia jest najcudowniejszą i najpiękniejszą sunią na świecie...i będę bronić tego poglądu choćby nie wiem co...Dzieci dadzą się za nią posiekać...o panu domu nie wspomnę... :lol: :lol: :lol: