Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGACKA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oczywiście, że goście dopisali :D

W skrócie było to tak:

Przyjechałam, zobaczyłam chałupkę Agacki i wpadłam w zachwyt :D Nie wiem czego bardziej jej zazdrościć domku czy widoków czy też wszystkiego razem. Kochani zdjęcia nie oddają całego uroku domku Agacki ani tych wspaniałych widoków, które może sobie podziwiać pijąc kawkę na tarasie albo leżąc sobie w łóżku :D :D :D - to trzeba zobaczyć na własne oczęta. Żałuję, że byliśmy tam tak króciutko ale nie chcieliśmy gospodarzom zajmować zbyt dużo czasu. Mam nadzieję, że następnym razem zabawimy u Agacki więcej czasu. :D

A teraz niespodzianka: od soboty jesteśmy z Agacką rodziną :D Ciekawe czy ktoś zgadnie jakim sposobem?

Zdjęcia będą jak tylko przekupiuję je na komp a potem to jakiś albumik szybko muszę założyć i będą.

Ivonesca - to Ci się dobrze wydaje :D :D :D

Od soboty mamy u siebie siostrę Kali - Norę :D :D :D

Agacka - czy mogę wkleić fotkę z Twoimi dzieciątkami bo tylko takie mam z Norą. No chyba, że uda mi się jej zrobić zdjęcie - teraz to mam niezłą kolekcję jej uszu, ogona itp

Agacka - masz rację :D A jak tam siostruchna mojej Norki? I koniecznie wklej zdjęcia kominka i całej reszty, której nie miałam okazji zobaczyć.

Aga - Hero na początku był bardzo zazdrosny i domagał się jak najwięcej pieszczot, teraz mu już przeszło i zaczęli razem się bawić. Herutek bryka jak młody szczeniaczek :D Ogólnie jest super :D Nawet kot po kilku dniach przebywania na piętrze (bo Norka bardzo chce się z nim bawić :D) zszedł na parter.