Aga J.G 19.12.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ano jest wesoło Chociaż czasami mam już dość jak Norka chodzi za mną jak cień Kiedyś coś jej niechcący zrobię i będzie kłopot Mojego łatwo zauważyć Tylko czasami resetuje kompa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.12.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Ano jest wesoło Chociaż czasami mam już dość jak Norka chodzi za mną jak cień Kiedyś coś jej niechcący zrobię i będzie kłopot Mojego łatwo zauważyć Tylko czasami resetuje kompa A to tak jak mój Herutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.12.2005 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Dziewczyny masz szał przedświateczny, połączony z budową wnętrz... Kominek się robi nadal ale jest gorsza sprawa... Wszystkie drzwi prawdopodobnie do wyrzutu! Niez klejonki tylko zrobione z drewna...poskręcało jaknie wiem co...jak toma chodzić w szynach Ale nie daje się...dziś jade na przedswiąteczne zakupy, nie wiem kiedy pogotuję wszystko, nie wiem kiedy wysprzatam, ale jest pięknie... Kala rośnie jak na drożdżach, sama już zostaje i pilnuje domku, tylko na noce ją zabieramy do środka... Maluszku ja poproszę o zdjecia Norki na bieżąco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziubulek 20.12.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Tak bardzo mi przykro Agacko z powodu drzwi. Nie martw sie napewno Wam je wymienia. Z okazji zblizajacych sie swiat chcialam zyczyc Tobie i calej Twojej rodzince duzo zdrowka, szczescia i szybkiego wykonczenia calego domku. Niech te swieta beda dla Was pelne radosci i milosci. P.S. Zycze udanych zakupow swiatecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Aga bardzo mi przykro zpowodu drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.12.2005 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Tak bardzo mi przykro Agacko z powodu drzwi. Nie martw sie napewno Wam je wymienia. Z okazji zblizajacych sie swiat chcialam zyczyc Tobie i calej Twojej rodzince duzo zdrowka, szczescia i szybkiego wykonczenia calego domku. Niech te swieta beda dla Was pelne radosci i milosci. P.S. Zycze udanych zakupow swiatecznych. Bardzo dziękuję za Życzenia... I wzajemnie....Spokoju, Pogody Ducha i Powodzenia w budowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 20.12.2005 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Aga bardzo mi przykro zpowodu drzwi Kochani takie drzwi to nie koniec świata...jak nie wymieni to się mu za nie oczywiście nie zapłaci...teraz tylko kłopot ze znalezieniem innego stolarza, który to naprawi i będzie grało! Są większe zmartwienia...będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.12.2005 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2005 Aga bardzo mi przykro zpowodu drzwi Kochani takie drzwi to nie koniec świata...jak nie wymieni to się mu za nie oczywiście nie zapłaci...teraz tylko kłopot ze znalezieniem innego stolarza, który to naprawi i będzie grało! Są większe zmartwienia...będzie dobrze Bardzo się cieszę że nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.12.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Agacka - zdjęcia Norki oczywiście będę podsyłać Tego samego oczekuję od Ciebie Bardzo mi przykro z powodu drzwi bo wiem ile pracy w nie włożyłaś i mam nadzieję, że uda Ci się szybciutko znaleźć nowego stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 21.12.2005 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 pracuję nad tym wykonuję telefony, pytam i sprawdzam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.12.2005 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2005 http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_d.jpg wesołego swiętowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katarek 23.12.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt!!! http://img490.imageshack.us/img490/3244/card23om.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Zdrowych i spokojnych świąt oraz spełnienia wszelkich marzeń w nowycm rokuhttp://psphome.dhtml.pl/swieta/choinka2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.12.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 Gekonku, z najlepszymi życzeniami, coś na nowy domek dla Ciebie http://www.bettyschristmashouse.com/figures/images/santa_sleigh_anim.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.12.2005 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2005 W te piękne Święta niech każdy pamiętaz głębi serca płynące życzenia:zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radościi dużo miłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.12.2005 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Tyle cudnych życzeń....D Z I Ę K U J Ę i za pamięć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 28.12.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2005 Chyba nie będę już podczytywała Twojego dziennika...Pooglądam te Wasze widoki za oknem, potem patrzę na nasze puste pola bez żadnego polotu i jakoś mniej mi się podobają. Potem pogapię się na ten Twój cieplutki, przytulny, świąteczny salon....idę do mojego a tam jakoś tak pusto....czegoś jeszcze brakuje.Cudnie masz po prostu. Taki prawdziwy, ciepły dom, w którym ze zdjęć widać, że zawsze pachnie świeżym chlebem i ciastem. Zazdroszczę. I po tym co u Ciebie widzę, jeszcze bardziej nie mogę się doczekać naszych drewnianych żaluzji...http://www.gifygg.com/gifs/gifs/31500000006.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.12.2005 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Oj Jagna nie mów tak...przecież Twój dom jest równie klimatyczny, a kwestie zapachów to tylko przelotne chwile... Żaluzje drzewniane i w ogóle wszystko drewniane ocieplą każdy klimat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.12.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Ja też zaczynam mieć doła po obejrzeniu Twoich widoków, Agacka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 29.12.2005 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2005 Kurcze teraz to Wy mnie dołujecie...to po to ja tu wklejam zdjęcia żeby Was dołować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts