Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGACKA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziewczyny masz szał przedświateczny, połączony z budową wnętrz... :lol:

Kominek się robi nadal :evil: ale jest gorsza sprawa... :evil: :evil: :evil:

Wszystkie drzwi prawdopodobnie do wyrzutu! :cry:

Niez klejonki tylko zrobione z drewna...poskręcało jaknie wiem co...jak toma chodzić w szynach :-?

Ale nie daje się...dziś jade na przedswiąteczne zakupy, nie wiem kiedy pogotuję wszystko, nie wiem kiedy wysprzatam, ale jest pięknie... :lol: :lol: :lol:

Kala rośnie jak na drożdżach, sama już zostaje i pilnuje domku, tylko na noce ją zabieramy do środka...

Maluszku ja poproszę o zdjecia Norki na bieżąco... :lol:

Tak bardzo mi przykro Agacko z powodu drzwi. Nie martw sie napewno Wam je wymienia. Z okazji zblizajacych sie swiat chcialam zyczyc Tobie i calej Twojej rodzince duzo zdrowka, szczescia i szybkiego wykonczenia calego domku. Niech te swieta beda dla Was pelne radosci i milosci.

P.S. Zycze udanych zakupow swiatecznych. :p

Tak bardzo mi przykro Agacko z powodu drzwi. Nie martw sie napewno Wam je wymienia. Z okazji zblizajacych sie swiat chcialam zyczyc Tobie i calej Twojej rodzince duzo zdrowka, szczescia i szybkiego wykonczenia calego domku. Niech te swieta beda dla Was pelne radosci i milosci.

P.S. Zycze udanych zakupow swiatecznych. :p

Bardzo dziękuję za Życzenia... :lol: :lol: :lol:

I wzajemnie....Spokoju, Pogody Ducha i Powodzenia w budowaniu!

Aga bardzo mi przykro zpowodu drzwi :cry:

Kochani takie drzwi to nie koniec świata...jak nie wymieni to się mu za nie oczywiście nie zapłaci...teraz tylko kłopot ze znalezieniem innego stolarza, który to naprawi i będzie grało!

Są większe zmartwienia...będzie dobrze :lol:

Bardzo się cieszę że nie jest tak źle :)

Chyba nie będę już podczytywała Twojego dziennika...

Pooglądam te Wasze widoki za oknem, potem patrzę na nasze puste pola bez żadnego polotu i jakoś mniej mi się podobają. Potem pogapię się na ten Twój cieplutki, przytulny, świąteczny salon....idę do mojego a tam jakoś tak pusto....czegoś jeszcze brakuje.

Cudnie masz po prostu. Taki prawdziwy, ciepły dom, w którym ze zdjęć widać, że zawsze pachnie świeżym chlebem i ciastem. Zazdroszczę. I po tym co u Ciebie widzę, jeszcze bardziej nie mogę się doczekać naszych drewnianych żaluzji...http://www.gifygg.com/gifs/gifs/31500000006.gif