Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AGACKA - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Co ja tu widzę, gospodyni święto miała - spóźnione zdrowia zdrowia i jeszcze raz pieniędzy :p :p :p

Poprawin już nie ma, przyszło mi talerze oblizać, ale sama sobie winna jestem :wink:

a miała miała i nie się czym chwalić...znów się postarzałam o rok... :oops:

a zamiast talerzyka to do polizania:

http://images.carrefour.pl/supermarkety/images/dania/p_lod_deser_s.gif

Dziękuję ślicznie za poczęstunek :p

Aga - a nie boisz się, że Kala powyrywa Ci te sosenki? Nora jest wielkim szkodnikiem - stale jakiś krzaczek mi pogryza :evil:

Beata ile ona mi już szkód zrobiła...jakieś takie miłośniczki przyrody nam się trafiły...co ja wsadzę ona wysadza...ale to nie znaczy, że nie będę próbować...!!!! Kiedyś może załapie!

Aga - a nie boisz się, że Kala powyrywa Ci te sosenki? Nora jest wielkim szkodnikiem - stale jakiś krzaczek mi pogryza :evil:

Beata ile ona mi już szkód zrobiła...jakieś takie miłośniczki przyrody nam się trafiły...co ja wsadzę ona wysadza...ale to nie znaczy, że nie będę próbować...!!!! Kiedyś może załapie!

Ostatnio ten szkodnik :wink: obgryzł połowę brzózki :evil: Myślałam, że utłukę :wink: ale jak spojrzała mi w oczy no to co zrobiłam - wycałowałam paszczę :D Cienias jestem jeżeli chodzi o karcenie psów :(

Pozdrowienia dla nieznajomej sasiadki - budujemy się w Osieczanach :lol:

od miesiąca cały wolny czas spędzam na czytaniu forum muratora ...

jestem nowicjuszem kompletnym - mam nadzieję że moja wiadomośc dotrze bez problemów (bo to mój pierwszy raz :-)))) )

PS. cudny ten Twój domek

Pozdrawiam z Myślenic :p

K.

Agacka - w Osieczanach, ale nad szkołą, kupiliśmy dom w surowym stanie, mamy założone okna, elektryka "się robi". Bardzo się cieszę, że wpadłam na stronę muratora, dużo można podpatrzeć, nauczyć się, a Wasze doświadczenia są nieocenioną pomocą dla nowicjuszy.

Nie mówiąc o pooglądaniu Twoich widoków na zalew :lol:

pozdr. K.