SławekD-żonka 09.02.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Kate01 - nie zazdroszczę sytuacji, szybkiego powrotu do formy życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kate01 09.02.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 dziękuję staram sie myśleć pozytywnie, czytać dużo muratora - mam nadzieję, że bedzie dobrze - a że los bywa przewrotny no cóż ...... nie na nartach w Małym Cichym to na prostej drodze się przydarzyło........ ale sezon narciarski rozpoczęłam! w Kluszkowcach! tyle że ograniczył się do jednego razu w sezonie 05/06 .... aż do pamiętnej środy 21.12 PS. śliczna dzidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.02.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2006 Osieczany Nasze ulubione miejsce na letnie wypady z Krakowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2006 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 hmmmmm niekontrolowany poślizg na mokrej płytce, zakończony operacją lewej nogi 21 grudnia 2005, śruby .... te sprawy, teraz gips i wieczne leżenie niestety jak się dowiedziałam dzisiaj do 23 maja - tak trafiłam na forum muratora!!!! i to jest ten pozytywny aspekt mojej sytuacji No cóż los jest przewrotny...zdrowiej szybko... Kluszkowce to nasze ulubione miejsce na zjazdy...jak jeszcze nie mieszkaliśmy tutaj to jechaliśmy tam całą bandą i szaleliśmy kilka dni... Ale muszę się pochwaić... Już wiem gdzie jest szkoła w Osieczanach... Dziś jak jechaliśmy z dzieciakami rano to wypatrywaliśmy pilnie i po dzieciach z placakami trafiliśmy ! Czy Twój domek jest szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2006 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Osieczany Nasze ulubione miejsce na letnie wypady z Krakowa, gdy jeszcze mieszkaliśmy w bloku Słoneczko co można robić w Osieczanach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Kate - powrotu do zdrowia życzę Aga - czy wiesz że już jestem na liście głównej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.02.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Agacka, w Osieczanach jest takie urocze miejsce do wypoczynku Wspaniała łąka, drewniany zajazd, gdzie można dobrze zjeść, jest boisko do siatkówki, jaz ze spiętrzoną wodą i biczami, i szumiąca po kamieniach Raba Przynajmniej tak było jeszcze w zeszłym roku. Podobno mają Rabę regulować i nawet zaczęli wywóz kamieni Aż się boję tam teraz pojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2006 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Agacka, w Osieczanach jest takie urocze miejsce do wypoczynku Wspaniała łąka, drewniany zajazd, gdzie można dobrze zjeść, jest boisko do siatkówki, jaz ze spiętrzoną wodą i biczami, i szumiąca po kamieniach Raba Przynajmniej tak było jeszcze w zeszłym roku. Podobno mają Rabę regulować i nawet zaczęli wywóz kamieni Aż się boję tam teraz pojechać... w Osieczanach? jesteś pewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2006 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Aga - czy wiesz że już jestem na liście głównej no wiem i nie powiem - ciesze się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Aga - czy wiesz że już jestem na liście głównej no wiem i nie powiem - ciesze się... ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ja też się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2006 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Agacka, w Osieczanach jest takie urocze miejsce do wypoczynku Wspaniała łąka, drewniany zajazd, gdzie można dobrze zjeść, jest boisko do siatkówki, jaz ze spiętrzoną wodą i biczami, i szumiąca po kamieniach Raba Przynajmniej tak było jeszcze w zeszłym roku. Podobno mają Rabę regulować i nawet zaczęli wywóz kamieni Aż się boję tam teraz pojechać... w Osieczanach? jesteś pewna? Już wiem wszystko (na ten temat oczywiście...) Po prostu nie skojarzyłam Małego Jazu z Osieczanami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2006 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ja też się cieszę Zanosi się na fajniutką imprezkę...! Jak tam Jacek zostaje w domu z Kubą i dobytkiem? Czy jedzie na spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ja też się cieszę Zanosi się na fajniutką imprezkę...! Jak tam Jacek zostaje w domu z Kubą i dobytkiem? Czy jedzie na spotkanko? A cholerka go wie - nie wiem Jakoś tak jeszcze się nie dogadaliśmy. Możemy pojechać w dwa samochody - my zostajemy do końca a oni mogą sobie wcześniej wyjść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ja też się cieszę Zanosi się na fajniutką imprezkę...! Jak tam Jacek zostaje w domu z Kubą i dobytkiem? Czy jedzie na spotkanko? A cholerka go wie - nie wiem Jakoś tak jeszcze się nie dogadaliśmy. Możemy pojechać w dwa samochody - my zostajemy do końca a oni mogą sobie wcześniej wyjść. Ale moje chłopisko wcale nie chce tam jechać... , znalazł wymówke...pilnowanie pociech i dorobku..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 10.02.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 Ja też się cieszę Zanosi się na fajniutką imprezkę...! Jak tam Jacek zostaje w domu z Kubą i dobytkiem? Czy jedzie na spotkanko? A cholerka go wie - nie wiem Jakoś tak jeszcze się nie dogadaliśmy. Możemy pojechać w dwa samochody - my zostajemy do końca a oni mogą sobie wcześniej wyjść. Ale moje chłopisko wcale nie chce tam jechać... , znalazł wymówke...pilnowanie pociech i dorobku..! No to go zostawimy - będzie pilnował piesów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 ja szczerze powiedziawszy swojego nawet nie pytałam....bo znów będzie oburzony prawie że to moi znajomi z INTERNETU (choć juz się oswoił z tą myślą ) będę sama albo cholerka spytam się tak pro forma czy chce jechać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2006 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 ja szczerze powiedziawszy swojego nawet nie pytałam....bo znów będzie oburzony prawie że to moi znajomi z INTERNETU (choć juz się oswoił z tą myślą ) będę sama albo cholerka spytam się tak pro forma czy chce jechać...... spytać nie zaszkodzi...a zawsze to będziesz pewna Maluszku piesów i suka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.02.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 ja szczerze powiedziawszy swojego nawet nie pytałam....bo znów będzie oburzony prawie że to moi znajomi z INTERNETU (choć juz się oswoił z tą myślą ) będę sama albo cholerka spytam się tak pro forma czy chce jechać...... spytać nie zaszkodzi...a zawsze to będziesz pewna no własnie - i będzie że on podjął decyzję a nie ja za niego ...ale wredna małpka jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.02.2006 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2006 no własnie - i będzie że on podjął decyzję a nie ja za niego ...ale wredna małpka jestem co też Ty opowiadasz...toż to samo życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts