marrcin00 24.11.2018 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Witam,Mam pytanie odnośnie nagrzewnic olejowych - chciałbym taką zakupić do ogrzewania pomieszczenia gospodarczego w którym pracuje - czy przy tego typu nagrzewnicach mogę spokojnie przebywać w takim pomieszczeniu i da się wytrzymać? Czy ktoś z Was kupował taką z allegro za kwotę 700-1000 zł i ma jakieś doświadczenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 24.11.2018 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Pierwsze co proponuję Ci zrobić to sprawdzić dostępność oleju opałowego w Twojej najbliższej okolicy. Żeby się nie okazało , że nikt nie chce Ci sprzedać poniżej 500 litrów i wlewać tylko do atestowanych zbiorników. W popularne zbiorniki 1000 litrowe za 200 zł nie każdy dostawca Ci wleje.Jak zaczniesz korzystać z oleju napędowego który będziesz sam przywoził z okolicznej stacji paliw to niestety przepłacisz i to ok. 40% co przy drogim paliwie staje się dużym obciążeniem finansowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marrcin00 24.11.2018 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 Myślę, że dostanie oleju opałowego nie będzie problemem.Czy masz doświadczenie w użytkowaniu i przebywaniu w takim pomieszczeniu gdzie używana jest taka nagrzewnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 25.11.2018 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2018 A ja myślę, że dostanie oleju opałowego będzie bardzo dużym problemem. A nawet wiem i jestem pewien, bo mam duże doświadczenie w tej branży.No ale jak Ci ciężko sprawdzić lokalnie dostępność OO to będziesz lał ON po 5,30. Takie życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts