SylwiaP 07.08.2002 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 przy montażu okien i drzwi upaprano drewniane futryny pianką montażową, wypróbowałam rozpuszczalnik, amoniak, aceton, denaturat i nic!, czy ktoś zna na to sposób?pytanie dotyczy również silikonu, który muszę zmyć z szyb piaskowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2002 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Spróbuj zmywaczem do pianki montażowej, jest w OBI, ale to cos na bazie acetonu, a to nie "chwyciło". Ja mam ten sam problem z pianką, można tylko zabić (fachowca) albo pokochać (plamy). Serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2002 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 Spróbuj zmywaczem do pianki montażowej, jest w OBI, ale to cos na bazie acetonu, a to nie "chwyciło". Ja mam ten sam problem z pianką, można tylko zabić (fachowca) albo pokochać (plamy). Serdeczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.10.2002 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 bora bora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts