kasia.bee 12.10.2004 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 drodzy forumowicze! stworzyłam projekt kuchni i nie wyobrazam sobie, by moja kuchnia wyglądała inaczej.jedak mąz stwierdził, że musze zmienić ustawienie lodówki, gdyż w tym miejscu w którym sobie wymyśliłam jest komin.Czy lodówka rzeczywiście nie może stać na ścianie z kominem?Czy znacie jakieś sposoby izolacji, aby ten komin nie był ciepły i tym samym można by tam postawić lodówkę?Z gory dziekuje za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 13.10.2004 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Komin....ale jakiego rodzaju i co z czego odprowadza?Lodówka powinna mieć z tyłu trochę wolnej przestrzeni dla swobodnej cyrkulacji powietrza i nawet zabudowana musi mieć taką możliwość .PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 04.11.2004 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 drodzy forumowicze! stworzyłam projekt kuchni i nie wyobrazam sobie, by moja kuchnia wyglądała inaczej. jedak mąz stwierdził, że musze zmienić ustawienie lodówki, gdyż w tym miejscu w którym sobie wymyśliłam jest komin... Słuchaj męża, bo mąż ma zawsze rację ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek_j_a 04.11.2004 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2004 Popieram bube 48. Kłamstwo powtarzane wielokrotnie, staje sie prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kastel 19.12.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2004 dziwne. nie wydaje mi sie aby lodówka miała jakiś związek z kominem. ewentualne wpływy temperatury mogą jedynie nieznacznie zwiększyć pobór mocy lodówki jeśli komin byłby ciepły... ale kto jest w stanie policzyć taaakie straty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts