DamianR01 27.11.2018 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Jakie taśmy LED do szafy/regału. Jestem początkującym użytkownikiem. Przeczytałem porady na pewnej stronie i można powiedzieć że co nieco już wiem. Maja to być moje pierwsze taśmy LED i mają zostać zamontowane w kilku miejscach. Max dł. 1m. Problem w tym, że nie wiem jak to znaleźć na Allegro. Interesuje mnie tylko dostawa do InPost paczkomat. Chciałbym się zmieścić w budżecie ok 30 zł za wszystko. Aha chciałbym aby każdy LED miał swoje zasilanie. Muszą być podłączone w różnych pokojach. Pilot? Ok. Czy jest to w ogóle możliwe? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 27.11.2018 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Z takim budżetem i takimi wymaganiami nie sądzę, by kolega zmieścił się w kosztach. PS. U mnie w np. szafie/szafkach załączanie LED automatyczne, dzięki czujnikom zbliżeniowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianR01 27.11.2018 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Witam Zmyliły mnie niskie ceny za 1m taśmy LED. Nie znam się na tym, aż tyle. Rozumiem (?), że całe koszta zawarte są w innych częściach (zasilaczu/czujnikach itp.) Czego powinienem szukać na Allegro bez lutowania. Zauważyłem, że są gotowe taśmy z przewodem USB. Czy to będzie dobry wybór. A zasilacza już muszę szukać na własną rękę. Pozdrawiam. Cena oczywiście wzrośnie. Ale cudów też się nie spodziewam. W ogóle nie wiem czy się za to zabierać bo majsterkowicz ze mnie taki, że szkoda gadać. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 27.11.2018 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 W ogóle nie wiem czy się za to zabierać bo majsterkowicz ze mnie taki, że szkoda gadać. W takim przypadku pozostaje poszukać gotowych zestawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DamianR01 27.11.2018 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Dzięki. Chyba znalazłem to co szukałem. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts