efka44 12.10.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 wielkie dzięki Rafał za uświadomienie . Zapraszam do komentarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 12.10.2004 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2004 no to wypada życzyć powodzenia w szukaniu wszystkiego, może nawet męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafal Blecharz 13.10.2004 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2004 Witaj Podziel sie namiarami na ekipy Przy okazji zapytam czy masz jakiegos inspektora nadzoru bo warto go miec i poswiecic te 1000-1500 zl aby spac w miare spokojnie. Przy kosztach budowy ten wydatek to ulamek procenta... Kierownikiem budowy jes zapewne szef twojej ekipy ale przeciez nie wytknie Ci bledow swoich i swoich ludzi ;-( Nadzor budowlany napastuj telefonami albo najlepiej osobiscie - wiem ze to bardzo pomaga. Ja czekalem 3,5 tygodnia choc wydawalo sie ze przeciagnie sie do 2 miesiecy. pzdr Rafal Komentarze do dziennika Dziennik budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 18.10.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Witam Panią Inwestorkę! Czy rzeczywiście zamierzasz zaczynać w tym roku? A jak pozwolenie - jest już na horyzoncie? Czy u Ciebie materiały załatwia ekipa? Jeżeli Wykonawca ma być kierownikiem budowy to absolutnie potrzebny Tobie inspektor nadzoru inwestorskiego. Naprawdę szczerze doradzam A'propos - jakie dostałaś wyceny za m kwadratowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka44 22.10.2004 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2004 Czekam cierpliwie bez ponagleń na decyzję. Budowę chcę zacząć na wiosnę , bo najpierw trzeba uregulować sytuację z mężem, który odszedł w siną dal ( sukces finansowy żle podziałał na delikatną psyche tego mężczyzny). Ekipę już wybrałam z kierownikiem, cena 1900/m2 netto. Wezmę również inspektora. Przygotowuję się do budowy gdzieś od sześciu lat, to drugi projekt. Plany pierwszej budowy wyparowały tak jak mój ślubny. Wierzę, że teraz się uda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts