Darek007 27.11.2018 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Cześć. Jestem Darek. Mieszczuch, który wiosną br. zwiał z miasta do małego domku na wieś. Boshe... czemu ja tego nie uczyniłem wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 27.11.2018 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2018 Cześć Darek Dobrego mieszkania na wsi ... Znam takich którzy po jakimś czasie zmienili kierunek na miasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek007 29.11.2018 18:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Sedrdecznie dziękuję wszystkim za miłe przywitanie Znam takich którzy po jakimś czasie zmienili kierunek na miasto Nie ma takiej opcji. Fakt... mieszkanie na wsi to nieco inne zmartwienia, obowiązki itp. Są wady i są zalety. U mnie, jak na razie zalety wygrywają Ciągle się uczę i doświadczam czegoś, o czym mieszkając w mieście nigdy bym nie pomyślał. Ale nic mnie tak nie kręci jak ta cisza i biegające psiaki po podwórku luzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts