BOKOSPOKO 28.11.2018 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 (edytowane) Odradzam zakup okien z firmy dobroplast :mad: Po 3 latach powyginały mi się słupki, dobrze że zdążyłem z reklamacją bo zostalo mi 2 tygodnie do końca gwarancji, przyjechali, wymienili słupki wraz ze skrzydlami, powyginały się jak banany ok 1 cm w pionie (wzmocnienie w słupkach z blachy bylo mniej więcej grubości profila do zabudowy karton gips, po 5 latach porozklejały mi się szyby... niestety gwarancja nie zostala uznana ponieważ okres gwarancyjny zakończył się 2 m-ce temu.... WSTYD!!! Model ENCORE - 3szybowe Edytowane 28 Listopada 2018 przez BOKOSPOKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.11.2018 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Sam chciałeś je kupić? czy sprzedawca namawiał.. bo może sklep też wypada omijać szerokim łukiem. Czas zacząć piętnować "chałę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
T12345T 28.11.2018 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Sam chciałeś je kupić? czy sprzedawca namawiał.. bo może sklep też wypada omijać szerokim łukiem. Czas zacząć piętnować "chałę". Fin, wszystko wskazuje że kryterium wyboru okien stanowił współczynnik jakości do ceny, więc wszystko się zgadza. Jaka cena tak jakość albo jaka jakość taka cena . Jeśli inwestorom nie podpada, że kupują jutrzejszą jakość w przedwczorajszej cenie, to dzisiaj mają kłopoty. Takie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 28.11.2018 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Bardziej zorientowani to wiedzą... Ale mnie wkurzają handlarze, którzy wciskają "tanie" okna jako najlepsze na rynku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOKOSPOKO 29.11.2018 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Najwyższy czas... oczywiście że nikt mnie nie namawiał, Kupiłem, ponieważ troszkę poczytałem na ich temat, widocznie za malo,Sklepu raczej nie ma tu nic do zarzucenia, nie będziesz przecież zły na salon audi że audi ci nawala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BOKOSPOKO 29.11.2018 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 to też kolego nie jest tak jak myślisz, jestem raczej praktyczną osobą i wiem że co tanie to drogie, wybór padł na polskiego producenta ktory ceną nie odbiegal od konkurencji a technicznie wydawały się być wzorem, szkoda tylko że tak podchodzą do klienta, i to mnie najbardziej wkurzyło że 1,5 miesiąca po gwarancji i oni nic w tym temacie nie wskórają WSTYD!!!!! DOBROPLAST - nie kojarzyć z dobrem tylko z plastikiem.....tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 29.11.2018 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Nie mam pojęcia co czytałeś bo powszechnie dostępne opinie (np. na tym forum) do zakupów raczej zniechęcają, a i tak są tacy, którzy powiedzą "dostałem dobrą ofertę a te opinie to stare i na pewno nieaktualne.... ". Dobroplast polską firmą? jak wiele innych od lat należy do zagranicznego koncernu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bwojtek 29.11.2018 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2018 Nie mam pojęcia co czytałeś Pewnie to samo co ty czy ja. Ale chciał "wyczytać" poparcie swojej decyzji o zakupie najtańszych okien więc "kodował" tylko zachwyty płatnych trolli Oby tylko nie miał racji Kochanowski pisząc: Nową przypowieść Polak sobie kupi, Że i przed szkodą, i po szkodzie głupi. i kolejne zakupione okna nie były z innej (albo "tej samej ale jakże zmienionej") na "d":lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts