dual66 28.11.2018 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2018 Witam. Od 3msc mam odpalony piec w nowym domu .Dom ocieplony 20cm grafit ,okna szczelny montaż itd.Na pogodowce mam ustawione 2 obieg 1. Drabinka 2. Podłogowa (podłogowka w całym domu 100m2) Serwisant ustawił mi temperatury takie same na oba obiegi 22 stopnie grzenie std program 6-2321 stopni obniżanie 23-6 W domu jest ciepło , tylko dlaczego piec po osiągnięciu temperatury 22 stopnie , nawet 22,5 wciskając przycisk info Dodaje świeci się świeczka i grzeje .Jak ręcznie zmienię na 21.5 po chwili swieczka się wyłącza , i tylko pracuję pompa i sprzęgło oraz mieszacz .Ustawiam spowrotem 22 i też jest ok nie włącza się . Moje pytanie jak ustawić tą pogodowke żeby piec nie pracował cały czas .? I jak ustawić drabinke , drabinka jest wpięta przed sprzeglo. Czujnik pogodwy jest w korytarzu na piętrze i jest ok z temperaturą. Dodatkowo mam czujnik temperatury zewnętrznej oraz moduł mm100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts