tom soyer 14.10.2004 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 robert spytam jeszcze o suwane drzwi. mozesz cos wieccej o nich powiedziec? najbardziej interesuje mnie producent okuc na ktorych wisza drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 14.10.2004 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 tom, tu niestety nie mozna bylo oszczedzac - oczywiscie DORMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 14.10.2004 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 załączam detal odwodnienia w płytkach i widok szkalnej sciany z łazienki w dzieńhttp://rsplus.com.pl/projekty/Tychy_mieszk/real/det_odw.jpghttp://rsplus.com.pl/projekty/Tychy_mieszk/real/det_laz.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2004 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Takie oczy miałam bardzo ładnie. Odważne kolory, może nie moje ulubione zestawienie, ale grunt, że nie majtkowe Czy poduszki w pokoju służą do siedzenia czy sobie ot tak leżą? Kabina bomba, podobnie jak oświetlenie (też nie przepadam za nieśmiertelnym żyrandolem na środku sufitu). To lustro to fajnie w łazience umiejscowione można się popodziwiać w codziennej sytuacji :wink:Epoksyd na posadzce został zastosowany ze względu na brak fug (zawsze się brudzą)? Szlachetne materiały i prostota dają fenomenalny efekt. Mieszkanko ma nastrój, w moim odczuciu wcale nie jest zimne, takie w sam raz - bez zbędnych ozdobników, ale ciepłe dzięki kolorkom i nastrojowemu oświetleniu. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 16.10.2004 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 poduszki służą na razie jako komplet wypoczynkowy A posadzka epoksydowa po to zeby byla gladka powierzchnia bez podziałów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 16.10.2004 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Ja osobiscie gustuje w jasnych wnetrzach, ale i tak twoje mieszkanie podoba mi sie. Ma pewien urokliwy smaczek. Dla mnie też za ciemne. Smaczek pewnie ma, ale jednak jest zbyt ciemne. Mam nadzieję, że się nie gniewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 16.10.2004 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 nie, nie gniewam ja po prostu lubie w mroczku siedziec wieczorem dzięki wszystkim za uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2004 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Ja tam nawet słyszę muzykę...zdaje się U2 i "papryczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 16.10.2004 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 haha, masz gdzieś podsłuch? czy mieszkasz niżej? ostatnio nieco spokojniej, chyba się starzeję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.10.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 Teraz cichutko - Nirvana Nevermind... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 16.10.2004 23:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2004 no wlasnie, i "king for a day..." faith n.m. - czy ty aby na pewno nie jestes moja sąsiadką? bo plakatów na ścianach przecież nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2004 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Wszyscy mówią że ciemno a to właśnie światło gra główne skrzypce w tym wnętrzu. Bardzo mi się podoba oświetlenie holu, jak światło przedziera się przez płyty na suficie. Myśle że jak kobieta (oczywiście wolna ) przestępuje próg twojego domu, już jest twoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.10.2004 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2004 Na dobranoc U2 If You Wear That Velvet Dress,potem ciiiiiiiiiiiiiiiiichutko Nick Cave.......... Wcale nie chce się spać...no to jazda http://www.u2.pfd.com.pl/mp3/vertigo/vertigo.mp3 A teraz już naprawdę miłych snów..jest 3.40 nad ranem: http://www.u2.pfd.com.pl/mp3/vertigo/neon_lights.mp3 słodki kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 18.10.2004 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Jestem pod wrażeniem. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaśka 18.10.2004 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Super fajne wnetrza, przemyslane, dopracowane detale na maxa - detal odwodnienia w plytkach mnie rzucil na kolana...Jednoczesnie - bardzo meskie, kawalerskie wnetrze. Jak sie kobitka zadomowi, to sie narobi... Bardzo pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 19.10.2004 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2004 jak to mowia moi znajomi: ciesz się, ciesz mieszkankiem, bo jak przyjdzie kobieta to firanki powiesi, wszystko poprzestawia i pozmienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 16.11.2004 00:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2004 to zamieszcze jeszcze plan tej malej rewolucji: http://rsplus.com.pl/projekty/Tychy_mieszk/real/rzuty.jpg ze wzgledu na strony swiata mieszkanie sie obrocilo, wole jakos popoludnie spedzac przy milym zachodzie slonca, a rano z kolei lubie jak mnie slonce wybudza. idz, ciagle idz w strone slonca... garderoba jeszcze nie skonczona - na razie to moje miejsce pracy. okno czeka na wymiane i sypialnia cala do wykonczenia... kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Salamandra 17.11.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2004 Widziałam w swoim życiu dużo kawakerek ale takiej jeszcze nie. Norma to 20m2, smród,brud itp. poprostu jesteś kawalerem na 102 chacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.11.2004 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 Ale super to pozmieniałeś.Na balkonie, w sypialni ,będa drzwi przesuwne? A z tym budzeniem przez poranne słońce to chyba trrochę bujasz Kawaler i wcześnie wstaje?No chyba że do kuchni,zrobić śniadanko do łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert skitek 26.11.2004 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2004 tak, bedzie okno na calej szerokosci na cala wysokosc, dzielone na 2 czesci -jedna uchylno przesuwna. nie moge sie juz doczekac tego okna... moze na wiosne. a wstawac musze... a slonce troche pomaga (oczywiscie nie w weekendy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts